Arama sonuçları: *

1. Gocer

Zula hesabı satabileceğim en iyi site

Bir zamanlar zula oynuyordum hesabım boşta durduğu için satmak istiyorum. Bakmak isteyenler için forumun 2. El kısmında ilana koydum googlede birkaç tane oyun hesapları satan site var sizin önerdiğiniz site varmı az komisyon alan vs.
  2. Gocer

Valorant eksik vp leri tamamlıyor !

konuyu açma nedenim daha eski , farklı platformdaki konularda artık vp vermiyorlar istedim vermediler gibi yorumların olmasıydı hesabımda 1750 vp vardı 25 vp eksikti istedim verdiler. Eğer sizde isterseniz veriyolar konuma napim yazanlar olucaktır amacım valorant oyuncularını bilgilendirmek.
  3. Gocer

Valorant gece Pazarı ne zaman gelicek ?

gece pazarının beli bir günü varmı ne zaman gelicek
  4. Gocer

Valorantta ödeme kısmında telefona kod geliyomu ?

beyler valoranttın ödeme kısmından vp alınca kart sahibinin telefonuna kod geliyormu ?
  5. Gocer

Valorant En ucuz VP nerede satılıyor ?

valorant bp alıcam 1000 vp lazım en ucuz https://www.trendyol.com/riot-games/1250-valorant-points-tr-p-40275309?boutiqueId=564808&merchantId=339228 burada buldum. daha ucuz güvenilir vp satan yer varmıdır ?
  6. Gocer

15 tl ERZURUM oyunu alınır mı?

Beyler erzurum steam da indirime girmiş 15 TL'ye alınirmı sizce the long dark almayı düşünüyodum epic den beleşe alamadım şimdide 50 tl vermek istemiyorum sizce erzurum alınır mı
  7. Gocer

Ücretsiz hayatta kalma oyunu ?

merhaba dostlar arkadaşlarımla beraber oynıyabileceğim ücretsiz hayatta kalma tarzı bildiğiniz bi oyun varmı ? epic games veya steamden olursa iyi olur pc özeliikleri rx570 ryzen3 2200g 8 gb ram
  8. Gocer

bilgisayara format attım steam a giremiyorum

selam dostlar geçen ay bilgisayarıma format attım içindeki her şey silindi şimdi steam yükledim kullanıcı adımı şifremi hatırlıyorum giriyorum fakat farklı bir tarayıcıdan girdiğim için e postaya kod geliyomuş o kodu girmem gerekiyor fakat steam hesabında kullandıgım e postayı hatırlamıyorum uzun...
Top Bottom