Arama sonuçları: *

1. MR Glemsi

Metro 2033 Redux save dosyası

Trolley combat görevinde oyunu kapadım.Defender sağ olsun fidye korumasından saveleri kaydetmeye izin vermemiş, 2-3 saatim çöp oldu. Save dosyalarını nereden bulabilirim?
  2. MR Glemsi

Starfield ilk gün yaması gelir mi?

Ön yükelem dışında ilk gün yaması da gelir mi? yoksa ön yükeleme ile çıktığı gibi oynaya bilir miyim?
  3. MR Glemsi

Ryzen 7 7840HS ve 4060 mobil ekran kartı ile Elden Ring'te kaç fps alırım?

https://www.gaming.gen.tr/urun/316751/hp-victus-7z586ea-16-s0015nt-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx4060-8gb-16-1-inc-144-hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/ bu laptoba sahibim. Elden Ring'te ultra ayarlarda kaç fps alırım?
  4. MR Glemsi

Skyrim SE Dragonborn DLC Miraakla yüzleşme görevi

Arkadaşlar en son bilgi için şamanı öldürttüm ve sonra miraakla yüzleşmem gerekiyor dedi ama şöyle bir sorun var. Ben oyun başındaki çapulcu itemlerimle oynuyordum hiç uğraşmamıştım demirciliktir vs kara kitapları hep god mode ile geçtim yoksa geçemezdim, ilk bu bilgi aldığımız yaratığın...
  5. MR Glemsi

Microsoft Stordan Minecraft almak

Microsoft storeda 75 tl java + windows 10 sürümü var bende win 8.1 kullanıyorum bunu alsam 8.1den java versiyonu oynaya bilir miyim?
  6. MR Glemsi

Lol sistemi en az yoran rün ve eşya ayarlama programı

Arkadaşlar daha önce senpai ve blitz kullandım daha hafif oyunu daha az kastıran başka bildiğiniz program var mı?
  7. MR Glemsi

Fortnite yeni sezon fps durumu

arkadaşlar bölüm 2 geldiğinden beri oyun oynanmıyor yeni sezonda mapin büyük bölümü sular altında kaldı vs fps artışı oldumu ?
Geri