Arama sonuçları: *

1. PustiKafa

PES 2021 Online Oyun Bulunmuyor

Merhaba. İki gün önce oyunu aldım ve indirdim ancak hiç başka oyuncularla maç yapamadım. Hep girdiğim zaman yükleme yerinde takıldı ve hiç oyuncu bulmadı. Bu durum kaç dakika beklersem bekleyeyim aynı kaldı. Maç bulması için ne yapmalıyım?
  2. PustiKafa

Pusti İle Oyun İncelemeleri Bölüm 5: Shadow Of War

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 aylık aranın ardından bu seriye devam etmek istedim. Beni veya incelemelerimi özleyen var mıdır emin değilim de neyse. Hadi başlayalım! Hikaye Evet. Yaklaşık 20 saat oynadığım bu oyunun hikayesiyle ilgili bir yorum yapamam. Çünkü önceki oyunu oynamadım, evren...
  3. PustiKafa

11 TL'ye Remote Play Together Oyunu

Arkadaşlarım ile oynayabilecek bir oyun arıyorum. Ancak Remote Play Together olması zorunlu.
  4. PustiKafa

11 TL'ye Oyun Önerisi

Bir önceki iki konumda içimi açıp oynama isteği oluşturan bir oyun olmadığı için bütçeyi biraz arttırdım. 11 TL için oyun önerilerinizi bekliyorum.
  5. PustiKafa

Steam'den 5 TL'ye Oyun Önerisi

https://steamcommunity.com/id/ramizkarasiki41/ Eski konumdaki gibi gereksiz insanlar gelmesin diye bu sefer profil linkimi bırakıyorum. Lütfen sahip olduğum oyunları önermeyin.
  6. PustiKafa

Minecraft İçin Mod Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Bana görevli ama görevleri aşırı kastırmayacak, saracak bir mod paketi önerisi yapar mısınız?
  7. PustiKafa

Pusti İle Oyun İncelemeleri Bölüm 3: Shovel Knight: Shovel Of Hope

Üçüncü inceleme konuma hoşgeldiniz arkadaşlar. İlk iki konuyu seven ve beni bunun için takip eden (ki öyle biri yok) herkese teşekkür ederim. Boş konuşmaya başlamadan hadi başlayalım! Hikaye Bir zamanlar Shield Knight ve Shovel Knight isminde iki şövalye varmış. Toprakların koruyucuları. Ancak...
  8. PustiKafa

Pusti İle Oyun İncelemeleri Bölüm 2: Shovel Knight Specter Of Torment

Merhaba arkadaşlar. Daha şimdi bitirdiğim bir oyunun incelemesini direkt yazıyorum. İlk incelememi okuyan ve seven herkese teşekkür ederim. Amma gereksiz konuştum. Hadi başlayalım! Hikaye Oyunun hikayesi aslında basit. Siz Specter Knight adındaki bir şövalyesiniz ve 8 tane şövalyeyi Enchantress...
  9. PustiKafa

Pusti İle Oyun İncelemeleri Bölüm 1: Cuphead

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır (4 yıl) bu oyunun bir incelemesini yapmak ve başkaları ile konuşmak istedim ama eskiden oyunlara karşı yeteneğim yoktu. Bugün ise karşınızda bu oyunu bitirmiş ve incelemeye hazır bir halde duruyorum. E daha ne bekliyoruz? Hadi başlayalım! Hikaye Normalde bu...
  10. PustiKafa

CSGO Tehlikeli Bölge Satın Alma Menüsünün Çalışmaması

Arkadaşlar merhaba. Tehlikeli Bölge modunda ne yaparsam yapayım Satın Alma Menüsü açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor?
  11. PustiKafa

RDR2 Abartıldığı kadar iyi mi?

Arkadaşlar merhaba. Şuanda elimde oynayacak bir oyun yok ve RDR2 Almayı düşünüyorum. Ama herkes her yerde bu oyunu çok övüyor. Gerçekten övüldüğü kadar iyi mi bu oyun?
  12. PustiKafa

GTA San Andreas nasıl Downgrade yapılır?

Arkadaşlar merhaba. Oyunu steam üzerinden satın aldım ama bazı problemler var ve modlamak istiyorum. Ve downgrade modunu buldum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Anlatabilir misiniz?
  13. PustiKafa

DOOM Eternal'da nekravol bölümü kaç part?

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda DOOM Eternal oynuyordum.Sonra nekravol görevine giderken şöyle bir uyarı verdi: Ayrıldıktan sonra bir daha geri gelemeyeceksin gibisinden bir şey yazıyordu. Bu bölüm acaba kaç partlıdır??
Top Bottom