Arama sonuçları: *

1. B

Late Shift izlenilen sahneleri atlama

Oyunun 1 sonunu gördüm fakat çok kısa sürdü bu yüzden yeni oyuna başladım fakat sanırım sahne atlama seçeneği yok ve yapacağım birkaç değişiklik için hepsini tekrar oynamak istemiyorum çözümü var mı ?
  2. B

Yardım Fifa 22 Güncelleme Sürekli Baştan Başlıyor

3 kere preapring ve update aşaması bitti fakat her seferinde başa dönüyor oyuna giremiyorum çözümü nedir bazen 43 gb güncelleme yapmam gerektiği yazıyor fakat oyunun kendi 50 gb zaten bu hatayı nasıl düzeltirim
  3. B

Öneri Online - Offline Türü Fark Etmeksizin Oyun Önerisi

Sistem her oyun için yeterli. Devamlı ve sıkılmadan oynayabileceğim türü vs. online - offline fark etmeksizin oyun önerisi bekliyorum. Ücretli önereceğiniz oyunlar Xbox Game Pass de olursa daha iyi olur.
  4. B

HITMAN 3 türkçe yama var mı ?

Anonymous ücretli diye farklı bir siteden indirdim virüstotale tarartınca geri silmek zorunda kaldım bildiğiniz ücretsiz ve güvenilir Hitman 3 türkçe yaması varsa linkini atabilir misiniz
  5. B

Lolden perma ban mı yedim ?

Lol hesabım 220 lvl daha geçen hafta ban yedi daha şuanda yine yükleme ekranında takılı kalıyo ticket attım sizce perma mı yedim 30 gün falan mı
  6. B

Witcher 3 için build önerisi

42 levelim ve simya - zanaat - karakter sekmelerini pek kurcalamamıştım. Mutasyonu da açtım ama sadece adrenalin kritik gittiğim için skiller falan çok geri planda kaldı ve karakter pek dayanıklı değil benim de build kasma konusunda pek bilgim yok önerilerinizi yazarsanız sevinirim. ( karakter...
  7. B

Witcher 3 te DLC görevlerini mi yapıyorum?

Bazı görevlerin üstüne tıkladığımda alt kısımda hearts of stone ya da blood and wine yazıyor ben şuan dlc oyunundaki görevleri mi yapıyorum oyunun ana menüsündeki hearts of stone kuruldu ve blood and wine kuruldu simgelerine hiç tıklamadım bi anda dlc oyununun içine atar diye fakat ben direk ana...
  8. B

Öneri Tomb Raider serisi hangi sırayla oynanmalı ?

sorum yukarıdaki gibi hangi sırayla oynamalıyım
  9. B

Yardım FH5 Onlineda arkadaşımla oynayamıyorum

FH5 de aynı konvoya giriyoruz ve aynı bölgeye gidiyoruz ama benim ekranımda o , onun ekranında ise ben gözükmüyorum sunucu farklılığından kaynaklanıyor sanırım birlikte nasıl aynı yerde bulunabiliriz
  10. B

Öneri XBOX Game Pass çok oyunculu oyun önerisi

Çok oyunculu çevrimiçi oyun önerir misiniz? game passte olan şunları oynamayı düşünüyoruz: sea of thieves a way out forza horizon 5
  11. B

Witcher 3'ü Kötü Sonla Bitirmek DLC'lerin Hikayelerini Etkiliyor Mu SPOILER

Witcher 3 ü en kötü sonla bitirdim normalde iyi sonla bitirsem ciri karşıma çıkacakken şuan ölü olduğu için çıkmayacak mı Ya da dlc lerde karşıma çıkacakken şuan bütün oyunu tek başıma mı oynamak zorundayım Eğer hikayeyi etkiliyorsa ya oyuna en baştan başlayacağım ya da ciriyi bulduğum görevden...
  12. B

Witcher 3'ü En Kötü Sonla Bitirdim Ne Yapmalıyım (SPOILER)

Witcher 3 ü DLC ler ile birlikte almıştım. 56 saat sonunda oyunu eylülde bitirdim önceki açtığım konudan da görebilirsiniz. 2 aydır oyuna hiç girmedim sanki Ciri öldü ve oyun bir daha eskisi kadar keyifli gelmeycek gibi ama her witcher 3 ile ilgili video görsem oynayasım geliyor ama Cirinin...
  13. B

New World de Para Kazanma Olayı Var Mı

Bi muhabbete denk geldim oyun içi kastığın goldları dolarla yabancılara satıp para kazanabiliyomuşuz sanırım Eğer bu olay doğruysa misal günde 10 saat kasılsam geri de hepsini satsam ortalama kaç dolara denk geliyor bi de sistem gereksinimleri nelerdir İyi akşamlar iyi forumlar
  14. B

Fifa Online 4 Oynanır Mı?

Mantığı ne beyler normal fifa gibi ultimate mantığı mı Online rakiplere karşı sürekli vs atıp para kasıp kadro dizdiğimiz kadro dayalı bir oyun mu Mobil fifa online gibi oynanış açısından 0 yukarıdaki gibi kadro odaklı mı Arkadaşlarla veya tek başına açıp harbiden sıkılmadan lol-cs-valo vs...
  15. B

Witcher 3 Bitti Ama Kötü Sonla SPOİLER İÇERİR

Oyun bitti de sonu çok etkileyici oldu çok üzüldüm ya geri 5-6 saat önceki saveye dönüp iyi sonla bitirmeye çalışsam mı sizce ne dlc oynayasım kaldı ne başka bişey zaten en son kaer morhende spawn oldum kimse yok ortalıkta çok leş bi son oldu oyunu oynayasım kalmadı 2 dlc var iyi sonla bitirsem...
  16. B

Witcher 3 Bitti SPOİLER İÇERİR

10 Dk önce oyunu bitirdim sanırım ama hala inanamıyorum çok anlamsız bi son oldu niye öyle oldu beyler oyunun sonu kursağımda kaldı Kıza gitme kal dedim gitti Velende uyandım dokumacıyı öldürdüm ve bi anda oyun bitti aga hiç beklemiyodum daha 32 seviyeyken oyun bitti abi millet 45 seviyede falan...
  17. B

Yardım Witcher 3 GOTY Edition Oyunu Kaydedememe ve Meditasyon yapamama sorunu

Skellige deki yan görev ''Musallat'' adlı görevi yaptıktan sonra şu 2 sorun baş gösterdi nasıl çözebilirim Görevi bitirmiştim oyun da otomatik görev sonu kayıt alıyor ona rağmen oyuna şuan girdiğimde görevin ortasında başlatıyor Sorunumu nasıl çözerim? @Mr. Nobody @Vesemir Dayı
  18. B

Witcher 3 envanter , silahlar vs. hakkında sorular

Ben şuan 15 saattir oyunu oynuyorum hikaye güzel akıyo ama savaşlarda çok cılız ve güçsüz olduğumu düşünüyorum seviyem şuan 9 Her seviye atlamamda yetenek puanları alıyorum ve ben şuana kadar %70 ini güçlü saldırılara verdim çünkü yetenek ağacı çok geniş en mantıklı ilerleme nasıl yapılır...
  19. B

Yardım Witcher 3 için en iyi grafik ayarları

PC ÖZELLİKLERİ: r5 3500x gtx1650s 8gb 3000mhz ram 240gb jd 510/500 ssd ultra ayarlarda gta 5de sorunsuz bitirmiştim bu oyunda da ultra ayarlarda oynayabilir miyim en iyi grafik ayarlarını yazarsanız sevinirim bir de taze başlangıçtan sonra 4 tane seçenek geldi sadece hikaye/hikaye ve kılıç...
  20. B

İnternetten dosya indirme hakkında

İnternetten bir şey indiriyorum fakat /C veya /D diskine kurmayı seçemiyorum ve yaklaşık 100 GB'lik bir dosya indireceğim ve c diskimde yeterli alan yok. Bunu D diskine indirme ayarını sanırım bir programla yapabileceğim ya da başka bir yolu varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum. ÖZET: Oyun...
Top Bottom