Arama sonuçları: *

1. mertbuilding

korku oyunu tavsiyesi

2 3 saatte bitirebileceğim fazla yer kaplamayan güzel bi korku oyunu tavsiye edebilir misiniz?
  2. mertbuilding

Yardım steamden gta5 oynayamıyorum

Yıllar önce steam hesabımdan aldığım gta 5 ile rockstar hesabı açıp oyunu oynamıştım. Şimdi tekrar oynamak istedim ama rockstar hesabımın bilgilerini hatırlamıyorum ve başka bir rockstar hesabı açıp oynamaya çalıştığım zaman bu steam hesabı başka bir rockstar hesabına bağlı yazısı çıkıyor. Ne...
  3. mertbuilding

car mechanic simulator 2021 öğretici mi?

Araba parçalarını daha iyi anlamak için almayı düşünüyorum. Sıfırdan öğreten, arabalardan hiç anlamayan birinin de oynayabileceği öğretici bir oyun mu yoksa oynamak için araba parçaları hakkında 3 5 bir şey bilmemiz gereken bir oyun mu? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  4. mertbuilding

cyberpunk z bıçağı hangi tuşla açılıyor

alt tuşuna basılı tutup silahlar menüsünden seçmek zorunda kalmaktan sıkıldım. İnternette de hangi tuşa basıp açıldığına veya tuş atamasının nasıl yapıldığına dair bir şey bulamadım. Hangi tuşla açıldığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  5. mertbuilding

Cyberpunk araba kontratlarını yapabilecek miyim?

Phantom Liberty güncellemesiyle oyuna Muamar adlı iş bitiricinin araba kontratları gelmiş. Dlc görevine geçmeden önce karakterin ana oyunda verdiği bütün işleri tamamlayıp adamdan artık emekliye ayrıldığı tarzı bi mesaj aldım. Bu dlc'deki araba kontratı görevlerinin iptal olduğu anlamına mı...
  6. mertbuilding

Kesmeli biçmeli oyun tavsiyesi

Yakın zamanda dying light ve dead island serisini oynadım. Bunlara benzer kesmeli biçmeli gideceğim oyun tavsiye eder misiniz? Zombi olmak zorunda değil.
  7. mertbuilding

minecraft rtx nasıl açılır

bedrock minecraft indirip rtx modunda arkadaşımla oynamak istiyordum ancak bu dünyada ışın izleme kullanılamaz kendi kaynak paketini oluştur ya da ışın izleme özellikli bir dünya bul hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. mertbuilding

Minecraft maden güncellemesi oynanabilir mi?

Arkadaşlar youtube'da herkes yeni maden şekillerini tanıtmaya başladı. Beta sürüme gelmiş midir?( Xbox üzerinden bedrock sürümü oynuyorum)
  9. mertbuilding

Erişimim olmayan Social Club hesabının Steam ile bağlantısı nasıl kesilir?

Bir sorum daha olacak arkadaşlar. Ben Steam'den birkaç sene önce GTA V almıştım. O zamanlar bir Social Club hesabı açıp ona bağladım. Oyuna bir daha para vermeden başka bir Social Club hesabına bağlayabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom