Arama sonuçları: *

1. Zørba

Facebook'u Epic Gamese Bağlayamıyorum ''uygulama aktif değil''

Epic gamesi açıp facebook Hesabıma bağlanıp giriş yapmaya çalıştırığımda bu hataları alıyorum
  2. Zørba

Epic Games GTA V Klasörü Yok

C:/Program Files (x86)/Epic Games Klasörüne kadar giriyorum yok Tüm videolara baktım ne yapmalyıım Mod yüklemek istiyorum
  3. Zørba

Epic Games GTA 5 Klasörünu Bulamıyorum

Epic Gamesden Ayarlar > Bilgisayar Önbelliğini Temizle. Diyip Klasörün yerini buluyorum giriyorum bu klasör boş diyor Gta 5 Var Mod Yükleyeceğim GTAnın Yüklü Oldugu Klasörü Bulamıyorum Launchera Giriyorum GTA Yok Mods Klasörüne Erişmem Lazım Bulamıyorum...
  4. Zørba

GTA 5 Fivem Kayıt olamıyorum

Gmaile Aktivasyon doğrulama kodu dönderdik diyor gmailde hiçbirşey yok 2 saatir bunla uğraşıyorum 3 gmail değiştirdim gene gelmiyor sorun bende mi Fivemdamı anlamadım Gmailsiz giriş yapıncada 1 tane türk serveri oluyor
  5. Zørba

ORİGİN Fifa 21 Türkçe Dil Seçeneği Yok

Fifa 21 var elimde ve türkçe dil seçeneği yok ne yapmalıyım
  6. Zørba

Sea OF Thieves Sandık

Sandık görevi alıp sandığı buluyoruz 200coine satıyor bize saçmalık bu sandıkları nasıl açacagız ve büyük sandıkların anahtarlarını nerden bulacağız ÖRN: Captains Chest Gelmek isteyenler Mesaj atsın girelim 2 kişiyiz
  7. Zørba

Yardım RDR2 AT Sahiplenme ..

Yolda Gidiyorum Gasp Edeyim Birini Dedim bi baktım at EFSANE Nasıl sahipleneceğim ıslık calınca gelecek falan HELP
  8. Zørba

RDR2 Otomatik seyahat Nasıl yapılır?

beyler sinematik moda gecmek icin hangi tuşlara basmam gerek
  9. Zørba

Bana Öyle Bir Oyun Önerin ki Kalıcı Bir Etki Yaratsın

RDR2 Yoğunluklu Öneri Diğer Önerilerinizi Alayım Online Olmasın Hikaye + Açık Dünya Tarzı Açık Dünya şart değil
  10. Zørba

Cyberpunk 2077 Bittikten sonra ne yapmalıyım

cyberpunk modu vesayre yokmu yahu oyun bitti sonra eski saveye döndü oyunumu sileyim mod paketleri falan varmı ne önerirsiniz?
  11. Zørba

Güzel korku oyunu önerisi

Grafikleri iyi olursa Ve aşşırı korkunç olursa iyi olur arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum korkudan oynayamayacak hale geleyim
  12. Zørba

VR OYUN Nasıl oynanır soru

Elraenn şuan yayında night VR Oynuyor o cihazın linkini atarmisiniz alacağım ne olduğunu bilmiyorum :)
  13. Zørba

Düşük Sistem Oyun Onerısı

Beklıyorum Arkadaslar
  14. Zørba

LoL girecek varmı lol

Canım sıkıldı adminler uyarı atmayın
  15. Zørba

Cyberpunk 2077 Kaç FPS Alırım DİZMEKTE olduğum sistem

Ekran Kartı: Shappire RX 580 8GB NİTRO PLUS+ GAME OC İşlemci: İNTEL i5 10400f Anakart: Z490 Gaming Plus + Ram: Corsair Vengeance LPX 2x8 3600 Mhz DDR4 double kit ram
Geri