Arama sonuçları: *

1. xragu

valorant takım veya duo arıyorum

arkadaşlar malesef plat3 olucakken bir anda tek girdiğim için çok kötü insanlar geliyor frankfurt oynuyorum ve anlık 2 günde gold3 düştüm artık bıktım tek girmekten yaşım 17 genel olarak jett main atlamayı uçmayı agrasif oynamayı severim duo arıyorsanız yazabilirsiniz 15 tatilde felan immo...
  2. xragu

pubg mobile arkadaş arıyorum .

pubg mobile eşli rank kasıyorum sağlam 1v4 atabilen emilatör ben emitalörüm. mobile iyi oynuyanda gelebilir yaşım 16 oyun içi sesli konuşurum oynayan arkadaş arıyorum tek başına sarmıyor birde full pochinki atlarım başka yere atlamam . :D
  3. xragu

Hikayeli sürükleyici oyun önerisi ?

Valorant ve rekabetci oyunlardan sıkıldım kafa dagitmalik film gibi bir oyun onerirmisiniz?
  4. xragu

yağmacı vandal alıcam 25vp eksik! (verdiler)

1750vp var hesapta ama 25vp eksik yağmacı vandal 1775vp valorant desteğe yazdım sizce verirlermi? ne zaman geri dönüş yaparlar ? 30dk aradan sonra verdiler
  5. xragu

Ets2 kendi multisini çıkarttı.

Evet bekledigimiz geldi benim bekledigim 1.41 kod:92rrXMQXgbZo2oG kodu beta lara girerek yapıştırın . kaynak:https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=10&p=1563773#p1563773
  6. xragu

En çok tekrar açılmasını istediğiniz oyunlar nedir ?

Ben goley i cok severdim cok guzel oyundu ve saatlerce oynardim ama artik goley kapandi 2017 senesinde galiba hatirlamiyorum goley inş tekrar açılir cok istiyorum acilmasini sizin istediginiz kapanmis ve tekrar acilmasini istediginiz oyun varmi ?
  7. xragu

valorant savaş bileti hakkında

bir şey sorucam savaş biletini 1k vp ye alınca oradaki herşeyi alabiliyormuyuz yoksa bir tanesimi 1k
  8. xragu

valorantta hangi sunucuda oynayabilirim

arkadaşlar istanbulda oynuyorum ve çok küfür ediyolar 1 kill aldı diye anansına babasına sövmediklerini bırakmadılar ve avrupa sunucularından hangisini önerirsiniz
  9. xragu

Valorant mı? CS go mu ? (ÇETE SAVAŞI)

Ben sahsen cs go cok zor geliyor ve hic sarmiyor ama valoo ayri bir sey fena sariyor beni anlamadim size gore hangisi sariyor ve nedeni
  10. xragu

Yardım valorantta 1280x1024 olmuyor

1280x1024 yapınca altlarda ve üstlerde siyahlık oluyor monitörüm 1280x1024 ekran kartım ise rx460 sorunu bilen varmı araştırdım heryerden olmadı amd software ile ilgili bir ayar mı var
  11. xragu

Valorant skin nasil alinir ?

Arkadaslar oyuna yeni basladim pek fazla bilgim yok ve oyun sardi silah skinleri para ile mi aliniyor yksa oynayarakta kazanabilirmiyiz ?
  12. xragu

Gta 6 nasil olur sizce ?

Gta6 sizce devrimmi olur veya hic bekledimiz gibi gelmezmi bence guzel olucak farkli olucak
  13. xragu

GRAND THEFT AUTO 6 devrim mi geçiriyor ?

gta6 çıkınca nolacak cyberpunk önüne geçicekmi ve gta5i bırakan olucakmı ben daha yeni gta5 oynamaya başladım 7 sene sonra :D sizin düşünceleriniz nedir GTA 6 MİNİMUM SİSTEM GEREKSİMLERİ İşletim sistemi: Windows 10 64 bit İşlemci: Intel Core i5-4460 3,2 GHz/ AMD FX-8350 Ekran Kartı: AMD...
  14. xragu

FPS oyunu önerisi ...

zula oynadım sıktı cs oynadım sıktı başka oyun varmı valorant oynanır mı? nasıl bir oyun?
  15. xragu

GOLEY oyununu hatırlayan varmı ?

arkadaşlar çok severdim ve oynardım hergün ama birden kapandı oyun joygame kapadı ne oyundu bee ama son zamanlarda efsana vermesi arttı hep efsane veriyordu oyunu sonrada kapandı zaten tekrar açılmasını çok isterim ama siz?
  16. xragu

Rx460 ile gta6 oynayabilirmiyim

Arkadaslar soru biraz sacma ama en dusuk sistem gereksimleri olarak gtx970 oneriyolar rx570 bile daha dusuk fps veriyor ileride rx470 alabilirim imzamdaki sistem ile gta6 oynamak mumkun olabilirmi ben oynayabilirim
  17. xragu

Rx460 ile cyberpunk 2077 oynarmı?

Sistem Sapphire rx460 2gb furmark 50 dereceyi geciremedim :D Fx6300 islemcim var 4+4 1333mhz ram Arkadaslar en dusuk grafiklerde 720p kac fps alirim denemeye deyermi
  18. xragu

valorant nasıl bir oyun ?

arkadaslar uzun zamandır zula oynuyorum ve sıkıldım 3 sene olmuştur çünkü para oyunu artık valorant oynamak istiyorum ve nasıl bir oyun sıkılırmıyım ilk başlarda açıklarmısınız ?
  19. xragu

Jurassic world aklıma bir şey geldi

Oyun bedava şu anda epic gameste ve son gün oyumu bedava alarak paralı olduğu zaman iade edildiğinde pars gelmez demi 0tl ye aldımız icin 0 tl gelir
  20. xragu

Gta5 10gb güncelleme geldi

Arkadaslar iyi aksamlar Gta5 epic games 10gb guncelleme geldi benim bir tane hdd em var 111gb toplar ve sadece onu gta5 icin ayirmistim gta5 şimdi 95+10 105 gb oldu hep boyle guncellemeler mi geliyor sık sık yoksa yerim kalmicak gta5 ssd ye kurmak gerek olacak
Top Bottom