Arama sonuçları: *

1. Quasi

Steam ve Steam Library'de aynı oyunun farklı birer klasörü var?

Arkadaşlar merhaba geçenlerde D diskinin temizlerken aynı oyunun iki dosyasının olduğunu gördüm bana ilginç geldi bu yüzden bu konuyu açıyorum. Başlıkta belirttiğim klasörlerde aynı oyunun farklı büyüklükte birer oyun dosyası olduğunu gördüm biri 68,1GB diğeri 67,8GB ve son değiştirilme...
  2. Quasi

Minecraft Launcher Hata Alıyorum!

Merhaba Arkadaşlar, Bilgisayara Minecraft kurmak istedim Launcher dan sonra belirli bir hata alıyorum oyun başlatıcısında.. Yükleme Zaman aşımı gibi bir şeydi galiba tekrar olursa ekran görüntüsünü atacağım... Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :) Her şey orijinaldir.
  3. Quasi

Minecraft Başlatıcı Hatası Alıyorum!

Merhaba Arkadaşlar, Bilgisayara Minecraft kurmak istedim Launcher dan sonra belirli bir hata alıyorum oyun başlatıcısında.. Yükleme Zaman aşımı gibi bir şeydi galiba tekrar olursa ekran görüntüsünü atacağım... Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
  4. Quasi

Minecraft kurduktan sonra hata alıyorum!

Merhaba Arkadaşlar, Bilgisayara Minecraft kurmak istedim Launcher dan sonra belirli bir hata alıyorum oyun başlatıcısında.. Yükleme Zaman aşımı gibi bir şeydi galiba tekrar olursa ekran görüntüsünü atacağım... Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
Top Bottom