Arama sonuçları: *

1. _ByYuSuF06_TR

Sistemim Lol kaldırır mı?

Sistem şu şekilde arkadaşlar İntel pentium e5500 2.80 2 çekirdek 2 gb DDR 3 800 mhz ram Ecs g41 tr-3 anakart G41 express chipset dahili ekran kartı windows 7 kurulu
  2. _ByYuSuF06_TR

[REHBER] The Witcher Fps Arttırma Rehberi

Özellikle ekran kartı işlemcisine çok fazla yüklenen görsel öğeleri kapatarak ya da sistem kullanımını en aza indirerek performans artışı yakalayabilirsiniz. Bu öğelerin başında da tabii ki Tesallation ve Hairworks teknolojileri geliyor. Bu teknolojiler sayesinde karakterlerin ve yaratıkların...
  3. _ByYuSuF06_TR

[REHBER] Valorant Fps Arttırma Rehberi

Öncelikle Valorant’a giriş yapıyoruz. Sağ üstteki ayarlar kısmına giriyoruz orada Görüntü > Grafik Kalitesi ayarlarına gidiyoruz. Valorant FPS Arttırma Kenar yumuşatmalarını “Hiçbiri” seçeneğine getirelim. Eşyönsüz Filtreleme özelliğini x1 haline getirelim Eğer Valorant çok aşırı kasıyorsa...
  4. _ByYuSuF06_TR

[REHBER] CS:GO en iyi FPS ayarları

Bilgisayarım-sağtık>gelişmiş sistem ayarları>gelişmiş>ayarlar>en iyi performans için ayarlayın. Başlatma seçenekleri olarak. -Freq 144 (kullandığınız monitör kaç HZ ise onu yazmanız gerekiyor 144 yerine, laptoplar 60 Hz olur çoğunlukla, ve 144 Hz olmayan monitörler 75Hz olarak kullanılır) -High...
  5. _ByYuSuF06_TR

Satellite P855-34N hangi oyunları kaldırır?

Merhaba arkadaşlar, elimde böyle bir laptop var. Özellikleri: İşlemci 3630QM. RAM (sistem belleği) 8 GB. İşlemci tipi Intel Core i7. Harddisk kapasitesi 750 GB. Ekran kartı NVIDIA GeForce GT640M. Ekran kartı hafızası2 GB. Arkadaşlar, 750 GB harddiski çıkardım, 240 GB SanDisk SSD taktım. RAM...
  6. _ByYuSuF06_TR

Counter-Strike Source bunny CFG lazım

Arkadaşlar deathrunda yeteri kadar hızlanamıyorum 300'ü geçemedim uygun CFG öneriniz var mıdır kendimde yapabilirim CFG yi bu kodlarla denedim pek faydası olmadı. Alias jump "+jump; wait; -jump; wait" Alias j "jump; jump; jump; jump; jump" Alias jumpy "j; j; j" Alias +bunny "alias m_pitch jumpy...
  7. _ByYuSuF06_TR

CS Source'de silahım sol elde fakat bazı silahlar sağda

Arkadaşlar merhaba bugün CS Source oynarken silahlarımın bazılarının solda bazılarının sağda olduğunu gördüm ne yapabilirim ak 47 deagle vb silahlar solda bıçak sağda.
Geri