Arama sonuçları: *

1. Umut Ege Özkaya

Burak Oyunda Game Of Mods Paketi

Uzun zaman sonra minecraft oynayasım geldi ve burak oyundanın yıllar önce çektiği game of mods paketini indirmek istedim ancak dosyada 90 mod olması gerekirken sadece 30 tane var 90 modu olanı bulma şansım varmı
  2. Umut Ege Özkaya

Fivem ani fps drop sorunu

Arkadaşlar fivemde 120-130 fps lerde dolaşırken durduk yere bir anda 1 fps 13 fps civarına düşüyor sizce bunun nedeni nedir ayarlarım nerdeyse full de Sistem Özellikleri: i5 9400f rx5500 xt 8 gb xpg d41 16 gb ram 240 gb ssd 500 gb hdd
  3. Umut Ege Özkaya

Steam 2.3 TL ye oyun önerisi

arkadaşlar steamde son 2.3 TL kaldı seen tarzı tek başıma oynayabileceğim bir oyun önerir misiniz?
  4. Umut Ege Özkaya

Fivem hasar ayarı düzeltme

Beyler arkadaş bana fire rate attı ben sadece tarıyor sanıyordum ama mermi attığım araba patlıyor bunun damagesini düşürüp nasıl taramayı bırakıcam
  5. Umut Ege Özkaya

Steam 20 TL lik oyun önerisi

20 TL ye kafa dağıtmalık sakin bir oyun önerir misiniz? şuanda house flipper düşünüyorum
  6. Umut Ege Özkaya

Steam 34 TL oyun önerisi

Steamden 34 TL ye kadar oyun önerir misiniz? aksiyon tarzı mortal kombat 11 veya for honor düşünüyorum
  7. Umut Ege Özkaya

Steam 18 TL oyun önerisi

Steamde 18 TL ye kadar oyun önerir misiniz? şuan For Honor düşünüyorum ama sizce ne olabilir başka
  8. Umut Ege Özkaya

Fivem sunucu önerisi

Arkadaşlar modlu araç olan bir fivem sunucusu önerir misiniz? yaş sınırı saat sınırı fark etmez
  9. Umut Ege Özkaya

Sea Of Thieves (Lavenderbeard) Hatası

Herkese merhaba arkadaşım sea of thivese girmeye çaışırken bu hatayı alıp duruyor nedeni ve çözümü nedir
  10. Umut Ege Özkaya

Fivem temizlik bugu düzeltme

bende bu ceza var ama her yere gidebiliyorum ama bu olduğu içinelime hiç bir silah vb alamıyorum bunu nasıl düzelticem varmı bilginiz
  11. Umut Ege Özkaya

Far Cry 5 Bedava Olacak mı?

bu bilgi gerçekmi beyler
  12. Umut Ege Özkaya

mafia 2 Definitive Edition vs mafia 3 Definitive Edition

hangisi daha iyi sizce 20 TL olmuşlar epicte
  13. Umut Ege Özkaya

GTA 5 online bmw ye en çok benzeyen araç

GTA 5 onlinede BMW ye en çok benzeyen araç hangisi jeep değil i8 fln değil M kasa 5.20 fln en çok hangisi benziyor
  14. Umut Ege Özkaya

Metro 2033 redux ile Metro last light redux farkı

bu iki oyun arasındaki fark ne hangisi daha yeni
  15. Umut Ege Özkaya

Valorant Yağmacı bıçak mı alayım Asil 2.0 karambit mi

sizce hangisi daha iyi
  16. Umut Ege Özkaya

Valorant baston şeker alınır mı

Markete 2550 vp ye baston şeker geldi sizce alınır mı fiyatı iyi geldi bana
  17. Umut Ege Özkaya

for honor starter ile standart edition arasındaki farklar ne

for honor alıcam ama starter edition: 27.19 TL standart edition 33.57 TL farkları nedir ?
  18. Umut Ege Özkaya

Online Korku veya Aksiyon Oyunu Önerisi

Steamden online korku veya aksiyon oyunu önerir misiniz?
  19. Umut Ege Özkaya

steam 80 TL oyun önerisi

indirimler bitmeden stok yapayım dedim 50 ydi 80 yaptım ne önerirsiniz ? tek başıma oynayabileceğim aksiyonlu hareketli oyunlar önerirseniz sevinirim
  20. Umut Ege Özkaya

Steam 50 TL oyun önerisi

Boş zamanlarda oynamak için 50 TL ye oyun veya oyunlar önerir misiniz?
Top Bottom