Arama sonuçları: *

1. L

Oyun önerisi verirmisiniz

Söyle bedava değişik sitelerden virüs süz indirebilecegim oyun önerisi hemen bitiricem call of duty vs
  2. L

witcher 3 oyundan atma

arkadaşlar sorun yarm saat önce başladı oynuyordum ve birden oyundan attı hiçbirşey olmadan hata falan vermedi sonra girdim oynamaya başladım 20 dk sonra yani şuan birdaha attı sorunun çözünmünü bilen var mı ?
  3. L

witcher 3 taktik verebilirmisiniz ?

arkadaşlar uzun zaman sonra yeniden witcher 3 oynamaya karar verdim oyunu ilk çıktıgında oynadıgım ve hiçbir diyalog vs bilmeden yarıda bıraktıgım için içimde bir ukte kalmıştı .Şuan 1 gündür oynuyorum ve baronun düşümş bebeği görevindeyim ama oynarken bir şey farkettim bende hiçbir şey yok...
  4. L

witcher 3 vcomp110.dll bulunamadı

arkadaşlar witcher 3 başlatıyorum yalnız şu hata çıkıyor : yürütülmesi devam edemiyor çünkü vcomp110.dll bulunamadı ne yapmam gerek fikri olan var mı ?
  5. L

The Long Dark'ı alırsam hep kütüphanemde mi kalacak?

arkadaşlar şimdi bu oyun yarın gidecek ya ben bunu şimdi aldımmı hep kütüphanemde kalacak mı ? ve oyun nasıl sizce indirilmeli mi konusu nedir ?
  6. L

Sağlam minecraft indirme linki atarmisiniz?

Arkadaşlar minecraft indirebileceğiniz bir yer atabilir misiniz kardeşime indiriyorum yapacağı şey girip crative veya survival oynamak
Geri