Arama sonuçları: *

1. mrhamsi

Csgo skinimi nasıl nakite çeviririm

Dostlar hayatımda ilk kez eldiven çıkarttım güzelde bir ederi var itemi çekmek istiyorum hangi sitelerden çekmemi tavsiye dersiniz ve güvenilirler mi ayrıca bu önereceğiniz sitelerin yüzde kaç komisyon altında yazarsanız sevinirim ve de Steam yüzde kaç komisyon alıyor onu da merak ediyorum
  2. mrhamsi

Csgo seçkin hesap hediye alma

Arkadaşlar yan hesabıma seçkin alacağım ancak ürünü hediye olarak alamıyorum ne yapmam gerek
  3. mrhamsi

Minecraft host nasıl alabilirim

Arkadaşlar içerik üretmek için server almak istiyorum modlu arkadaşım ile oynayacağız nerden alabilirim güvenli site öneriniz var mı
  4. mrhamsi

Yardım Oyunlardaki karakterleri kişileştirebilir miyim

Arkadaşlar oyunlarda 3D karakterler ve kıyafetleri var bunları kendim değiştirebilir miyim tasarlayıp sims4 gibi mesela minecraftta skin değiştirmek gibi dying light da bunu yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
  5. mrhamsi

Minecraft java & bedrock alınır mı

Xbox da 160 tl civarına satılıyo bu oyunu alırsam pre serverlere girebilir miyim
  6. mrhamsi

sims 4 bozuk modları engellemek

beyler oyun sürümünden kaynaklandığını öğrendim peki mod indirirken hangi sürümde calıştığını nerden öğreneceğim vya benim yunun sürümünü nasıl öğrenirim
  7. mrhamsi

minecraft shader için ne gerekli

shader minecraftda kullanmak istiyorum rammi gerekli yoksa ekrankartı falanmı 2060 ekran kartım var 8gb ramim var sorun olurmu güncelinde oynamayı planlıyorum
  8. mrhamsi

sims 4 güncelleme nasıl yapılır

arkadaşlar netten sims 4 indirmiştim zamanında torrent olması lazım yanlış hatırlamıyorsam oyuna bazı güncellemeler gelmiş onları nasıl güncelleyebilirim daha doğrusu güncelleniyormu yoksa silip güncelimi indirmek lazım
  9. mrhamsi

8GB ramde oyun oynamak

4x2 lik laptop sahibiyim 2666mhz şimdi gerek rdr2 cyberpunk 2077 vb gibi oyunlarda nasıl ayarlarda oynayabilirim 2060 ekran kartı i5 9300 işlemci (laptop)
  10. mrhamsi

açık dünya oyunu önerisi

arkadaşlar etrafta dolaşıp uçup manzaralara bakmak dünyayı dolaşmak keşif yapmak istiyorum varmı böyle bir oyun acaba
  11. mrhamsi

valorant alta alma sorunu

valorant açıkken alt esc olsun alt tab olsun alta aldığımda pc masa üstü ve iconlar büyüyor google bile büyüyor ne yapmam gerek büyümek (yani olması gerekenden daha yakın oluyolar şişiyo gibi genişliyolar )
  12. mrhamsi

1 meille kaç hesap açılır (csgo)

arkadaşlar csde 1 maille kac hesap acabiliyoruz mesela lolde 1 mailimin üstünde 3 hesap var
  13. mrhamsi

csgo overwatch izleyemiyorum

düne kadar izliye biliyordum ancak bugün baktığımda yükleme kısmı yok olmuş ayrıca rankımda silinmiş 10 maç oynamalısın diyor ?
  14. mrhamsi

csgo skin changer tam olarak nedir vac sebebimidir

1 beyler csgo skin changer almak istiyorum alıcağım site %100 vac koruması olduğunun garandisini veriyor genede yeme ihtimalim varmı 2 csgo skin changer'da kullandığım skinler diğer oyuncular tarafından görünüyormu
  15. mrhamsi

csgo acıldığnda dc ekranı geliyor

arkadaşlar dc altta acık olduğunda sadece csgo da oluyor bu durum bu arada cs actığımda yada alta alıp tekrar girdiğimde ilk dc ekranı geliyor cs simgesine basmam gerekiyor oyunu acmak icin bir daha varmıdır durumumu anlaan
  16. mrhamsi

minecraft windows, java arasındaki fark

selamlar arkadaşlar minecraftı kendi sitessinden almaya kalktığımda 20 euro olduğunu gördüm diğer yandan microsoft store'da minecraft windows 10 başlangıç ve master paketlerinin olduğunuda minecraft sitesindede almaya kaltığımda 2 secenek sunuluyor java yada windows icin hangisini secmem...
Geri