Arama sonuçları: *

1. K

Nvdıa görüntü vermeyi durdurdu ve başarıyla bu durumdan kurtuldu hatası

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda bazı uyg. Veya oyun açtığımda nvdıa görüntü vermeyi durdurdu ve başarıyla bu durumdan kurtuldu 391.35 hatası veriyor ekran kartı driver leri güncelledim ve sistem güncellemelerinide yaptım düzelmedi çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi
  2. K

görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu sorunu

Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarıma nfs most wanted 2 indirdim bilgisayar kaldırıyor oyunu fakat oyunu açmaya çalıştığımda 'görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu' hatası veriyor çözümünü bilen yardım edebilirmi
  3. K

6.9GB Oyunu Kaç Saatte İndiririm?

arkadaşlar 6.9 gb lık bir oyun sizce kaç saat te yüklenir süre sıkıntım varda
  4. K

Arkadaşlar demo ne demek bilen varmı

Arkadaşlar bir oyun indiricem karşıma hep demo çıkıyor gb ıda normalinkine göre düşük demosunu indirsem bişe olurmu oynayabilirmiyim
  5. K

Steam'de oyun indirirken PC kapanırsa indirdiğim kısım silinir mi?

Arkadaşlar ben steam de bir oyun indiricem şuan bilgisayarı kapatmam lazım indirilen ler silinirmi pc yi açtığımda yoksa devam mı eder kaldığı yerden
  6. K

Bilgisayarım cs go kaldırmıyor

Arkadaşlar bilgisayarım cs go kaldırmıyor ve cs go indirmek istiyorum bilgisayarın hangi parçasını değiştirirsem cs go yu rahat oynayabilirim
Top Bottom