Arama sonuçları: *

1. Söyleyeceklerim bu kadar

Epic games yeni ücretisz oyun:Cities skyling geçici

Arkadaşlar bugün bu oyun geldi.
  2. Söyleyeceklerim bu kadar

Valorant kan efekti ayarı kapalı vs açık

Arkadaşlar valorantta kan efektini açıp kapamak için bir tuş var sizce nasıl olmalı ayar yani hangisi daha avantajlı olur.
  3. Söyleyeceklerim bu kadar

Valorantta freestyle ayarlarını yapmak işe yarar mı

Arkadaşlar berk rip tepe gibi sıcaklık ayarlarını falan arttırıp oyunun renklerini değişik yapıyor bunlar gerçekten işe yarıyor mu ve göze herhangi bir zarar verir mi ?
  4. Söyleyeceklerim bu kadar

Vaolrant Ping sorunu

Arkadaşlar bu dönemde sizde de ping var mı nedese internet kötü olmamasına rağmen valorantta sürekli ping giriyor.
  5. Söyleyeceklerim bu kadar

Minecraft oynayan biri yardım edebilir mi

Arkadaşlar mc oynarken nvidia gpu da çalışan uygulamaları gösterebilirmisiniz sonoyuncu launcher ve craftrise launcher daha iyi olur onları nvidia dan yüksek performansa ayarlıyacam ona göre hangi dosyalar olduğuna bakıp. @Tahacel6337 sen oynuyordun galiba ikisinide @usper sen de oynuyordun...
  6. Söyleyeceklerim bu kadar

Minecraft pvp launcherları harici kartı görmüyor

Sonoyuncu launcher ve riselauncher üzerinden girdiğimde intel graphicsle açılıyor oyun bunu nasıl harici ekran kartı ile açabilirim. @Emirhandkee
  7. Söyleyeceklerim bu kadar

Minecraft inatla intel graphics açılıor

Arakdaşlar görev yöneticisini açıp takip ettiğimde alt ta yapınca sadece nviia gpu oyuna irince intel çalışıyor ve alt tab yapınca fps değerini alık 4000 olarak gördüm normal de oyunu nasıll çalıştırabileceğim hakkında bilgisi olan var mı
  8. Söyleyeceklerim bu kadar

Minecraft donanıma göre düşük fps

Arkadaşlar 1660ti lı laptobum var oyun içinde 100-200 fps alıyorum değerler az değil biliyorum.ALt tab yapınca anlık 1000fps e kadar çıkıyor ve harici bir monitöre bağlayınca da 1000fps oluyor oyunu nvidia ile açmama rağmen sanki inatla intel ile açılıyor.yardım edebilecek var mı?
  9. Söyleyeceklerim bu kadar

Aimlab yüklediğim çalışmayı nasıl oynayabilirim

arkadaşlar bir tane yükledim ama giremiyorum nasıl girebilirim 1606137649 recoil olayını nasıl yapacağım
  10. Söyleyeceklerim bu kadar

Craftrise ve sonouncu düşük fps

Arkadaşlar oyunu nvidia ile açmama rağmen inatla intel graphicsl eçalışıyor gibi 100fps falan alıyorum bi ara laptobumu harici monitöre bağladım fps 1000 i gördü ama laptopda oynayınca fps düşük oluyor nedense yardım edebilecek var mı? özellikler i5 10300h 1x16gb ram gtx 1660ti
  11. Söyleyeceklerim bu kadar

Sizce valorant hangi çözünürlükte oynanmalı

Arkadaşlar 1080 p mi yoksa 1366x768 mi sizce
  12. Söyleyeceklerim bu kadar

Aimlab vs kovaak 2.0

Arkadaşlar sizce hangi uygulama daha iyi
  13. Söyleyeceklerim bu kadar

Spiderman 2 nereden indirebilirim.

Arkadaşlar çocukken oynuyordum şimdi karşıma çıktı bi indiriyim dedim fakat steam de bulamadım nereden indirebilirim bunu.
  14. Söyleyeceklerim bu kadar

Valorant hassasiyetini cs:go ya ayarlama

Arkadaşlar sizce hangisi test ettim bir sitede 1.31 çıkıyor bir sitede 1.24 çıkıyor.sizin önerdiğiniz bir site varmı test yapmam için ?
Top Bottom