Arama sonuçları: *

1. Dx Muum

Online oyun onerir misiniz

Steamden alinabilecek online oyunlar onerir misiniz
  2. Dx Muum

Fifa 22 Alinir Mi yoksa Fifa 23 Mu Beklenmeli?

fifa 22 alinir mi sizce yada fifa 23 mu beklesem sizin dusunceniz nedir
  3. Dx Muum

Rise online basladim ne yapmaliyim

Daha once MMO tarzi oyunlar oynamadim suanda rise online'a basladim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardimci olabilir misiniz
  4. Dx Muum

BU SISTEM RISE ONLINE OYNATIR MI

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5-4500-sapphire-rx-6500xt-msi-b450m-a-pro-max-xpg-512gb-xpg-16gb-/
  5. Dx Muum

Hangi oyundan para kazanabilirim

Arkadasalar yeni bilgisayar aldim ve oynayamayacagim oyun yok , gunumun %60 70 ini biligisayarda geciriyorum ufakta olsa gunluk 30-40 tl lik para kazanabilecegim bir oyun veya bir site oyun derken bu arada oyunda kasilip item satma falan internetten oyun oynayip para kazanmak degil
  6. Dx Muum

Valorant kullanılan skin iade edilebilir mi

Vandal skini aldım bugün 2 kere ölüm maçı attım skinle ama hiç geliştirme , bitiriş falan açmadım skini rankedda kullansam 14 gün içinde iade edebilir miyim ?
  7. Dx Muum

ÜCRETSİZ ONLİNE OYUN ÖNERİSİ

cs go , valorant , lol , minecraft hariç bir de p2w olmasın yeni bilgisayar aldım oyun yok
  8. Dx Muum

LEAGUE OF LEGENDS CLİENT ÇÖKME SORUNU

Maça giriyorum maç bittikten sonra honor ekranı geliyor ordan çökmeye başlıyor 7/24 aralıksız donuyor kasıyor client 1 fps yani tam onarım da yaptım bir şey değişmedi sistemim kaynaklı bir şey değil RX6600 İ5 11400 2X8GB ram
Geri