Arama sonuçları: *

1. eminn_

valorantda sürekli val 5 alıyorum

anlamına baktığında başkası girmiş diyor önceki 2 hesabımda hep böyle oluyordu yeni hesap açıp girdim oyuna ismimi yazar yazmaz yine val5 yedim prosfesyonel bir hacker var da benle dalgamı geçiyor valorantmı benle dalga geçiyor bu durum ciddi mi hata 5 olmasını ciddiye almalı mıyım
  2. eminn_

valorant hakkında dolandırıldım

oyuna girdikten 1 2 ay sonra skin almaya karar verdim herkes hesap almak daha mantıklı diyordu hem istediğin desenlerle beraber bir hesap alırsın hemde ucuza alırsın diyordu hesap alım satımın yasak olduğunu bilmiyordum hesabı aldım 2 3 ay sonra eski sahibi kurtarma aracılığıyla hesabı elimden...
  3. eminn_

Yardım RIOT tarafından atılan mailler bana gelmiyor

mailimde spamda hiçbir yerde hiçbir şekilde yok 3 4 defa göndermeme rağmen mail doğru sebebi nedir bilet attım ama çok geç cevaplıyorlar yoğun oldukları için bir bilgisi olan varmı
  4. eminn_

valorant hesabım çalındı

hesabımın eski bilgilerini bilen birisi sanırım ne yaptı nasıl aldı bilmiyorum ama hesabım çalınmış durumda ve şuan erişim sağlayamıyorum eskiye dair çoğu şeyi hatırlamıyorum ne yapmalıyım hesap 2.500 tl lik o kadar para yatırmıştım ne yapmam gerekiyor
  5. eminn_

valorant kullanıcı adı değiştirme

kullanıcı adım ve şifremi bilgisayarımda not defterine kaydetmiştim ve başka kişilerin eline geçmiş e posta ve şifre değişmeme rağmen kullanıcı adı ile hesabımı benden alabiliyorlar zor ikna edip hesabımı geri aldım riota bilet attığımda artık kullanıcı adı değiştirmiyoruz dediler ne yapmalıyım...
  6. eminn_

valorant biletimdeki gariplik

ana sayfada 31 dk önce son faaliyet diyor fakat mesaj yazan yok hiçbir değişiklik yok ve üstüne tıkladığım zaman 4 saat diyor son faaliyete neden böyle
  7. eminn_

valorant hesabım kapanmış

durduk yere böyle oldu ne yapmam gerekiyor hile vs açmadım
  8. eminn_

Valorant Rekabet oynayanlar bakabilir mi ?

altından bronza kadar düştüm toxic insanlar oyun satanlar rank düşürmeye çalışanlar falan şuna gümüş 2 deyim tekrar rankımla girebilecek rankta olan iyi oynayan rekabet oynayan arkadaşlar ekleyebilir mi yakında yayınlara başlayacağım keip kurmam lazım. Nepenthe #Jett
  9. eminn_

Macro recorder error veriyor

sildim yükledim başka yerden indirdim hiçbir türlü açılmıyor bu program kapandı sanırım bunun gibi tıklama işi yaptıaracak macro bildiğiniz program var mı ? veya çözümü var mı düzelmesi için
  10. eminn_

En stabil emülatör ?

sorunların en az olduğu emülatör sizce hangisi ?
  11. eminn_

zula oda kuramama problemi

7 seviye gerekiyor diyor 8 im 1 haftadır hala oda kuramıyorum arkadaşla mazi amaçlı 1v1 atıcaz oda kuramıyoruz
  12. eminn_

1660 Süper Gameloop pubg mobile kasma sorunu

Bol bol takılmalar kasmalar vs oluyor masaüstüne de yansıyor oyundan sonra fare yavaş hareket ediyor pc kaldıramıyormuş gibi sorun nedir sizce ? ryzen 3 3100 1660 süper a320m h powerboost psu 500 watt +80 adata d30 8+8 16 3200 mhz ram 1612363667 @groovy pancake ?
  13. eminn_

ets2 direksiyon kare kare dönüyor

direksiyonu hafif dönderdiğim zaman değil de tam sağa veya sola kırdığım zaman çalışıyor bunu nasıl çözerim ayarı varsa hangi ayarı nasıl düzeltirim
  14. eminn_

Cyberpunk ücretsiz olur mu ?

satın alamıyorum ücretsiz olma ihtimali yüzde kaç
  15. eminn_

Sistem iyi fakat beta gameloop 90 fps vermiyor

ryzen 3 3100 palit 1660 süper gameloop 90 fps indirip ayarları yapmama ramen 62 yi geçmiyor
  16. eminn_

Fotoğraftakiler hariç ücretsiz oyun tavsiyesi

12345 :D
  17. eminn_

Gameloop 90 fps beta kullanan var mı ?

başlıkta sordum
  18. eminn_

Gameloop 90 fps indirmeme ramen 90 fps olmuyor.

palit 1660 süper ryzen 3 3100 sistem
  19. eminn_

Pubg mobile gameloop 60 fps sabit sorunu

90 fps beta indirsem de 60 a sabit bu ayarı nasıl kapatıcam gerçek fps i göremiyorum :/
  20. eminn_

pes 2020 60 fps sabit

vsync dikey eşitleme ayarı nasıl kapatılıyor ?
Top Bottom