Arama sonuçları: *

1. Emre123a

Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri + Fiyatlar!

Güncelleme Fiyat bilgisi: Standard Edition: 469tl Forza Horizon 5 Premium Eklenti Yığını: 329tl Forza Horizon 5 Deluxe Edition: 535tl Forza Horizon 5 Premium Edition: 669tl https://www.xbox.com/tr-TR/games/forza-horizon-5#purchaseoptions Sistem Gereksinimleri: Steam ve microsoft Store...
  2. Emre123a

Metro 2033 Takıldı Görev Gelmiyor

Epic'ten Metro 2033 redux oynuyorum 1:51:45 deki tüneli patlattım videoda adam gelip konuşuyor ve hikaye devam ediyor ama bende hiçbir şey olmadı konuşulanlara hiç dikkat etmedim başka bir şey mi yapmak gerekiyor oyun öyle kaldı.
  3. Emre123a

5500xt ile 3360x900 oyun denemesi

Eski monitörü bağlayıp eyefinty ile tek monitör yaptım. Hem ekren kartının performansını hem oyunu wide screen oynayınca görüntü nasıl değişiyor görebilmiş oldum.
  4. Emre123a

Gta vice city trailer ilginç farklılık

Arkadaşlar gta vice city mobile çıktığı zaman yapılan trailerde 0:41 inci saniyede ilk görevdeki tommy nin sonny ile konuşmasından alınan kesitte tommy "deal was embosh we were set up" diyor 6:35 o görevin orijinalinde ise "we were set up the deal was embosh" diyor. Yani mobil oyunda bu...
  5. Emre123a

Wtch dogs 2 bire dönüşmüş

Arkadaşlar biz ubisoft etkinliğinden bendavaya watch dogs 2 almamış mıydık bende sadece watch dogs gözüküyor Hatta epicten watch dogs 1 almıştım bedavaya sonra twitchden izleyip watch dogs 2 almıştım
  6. Emre123a

Şu oyununun adı ne

İnstagramda gördüm hoşuma gitti nedir bu oyunun adı oynanır mı iyi mi
  7. Emre123a

10 Yıllık Sistem Oyun Önerisi

Arkadaşlar imzadaki 10 yıllık sistem için oyun arıyorum cs go sıkıyor artık. Şimdiye kadar gta sa, tomb raider 2013, ets2, nfs mw oynadım. İndirimlerden just cause 2 ve witcher 1 almıştım oynayamadım iade ettim. Witcher 2 de almıştım kaldırısa onu indirip deneyecem. Steamde 60 tl var olmadı...
  8. Emre123a

Witcher Hikayesi Nasıl

Arkadaşlar Steam yaz indirimlerini kaçırmadan bir kaç oyun alıyorum herkes witcher 3 önermiş. Bu oyunu anlamak için 1 ve 2 sini oynamak lazım mı? Ben oyunun hikayesini artaştırdım bi dünya krallık ismi elfler witçırlar falan anlattı adam hiçbir şey anlayamadım. Ben böyle karışık hikayeleri...
  9. Emre123a

Cs:Go Vac Oturumunuzu Doğrulayamadı

Arkadaşlar yardım edin girmeye çalışına böyle oluyor win7 di sistem ondandır dedim format attımwin 10 güncel: https://donanimarsivi.com/forum/konu/eski-sisteme-windows-10-kurmak.60496/ İnternetten araştırdım yönetici olarak başlatıyorum Steam'i bazen oluyor bazen olmuyor. Daha önce girdiğimiz...
Top Bottom