Arama sonuçları: *

1. Gerçek Walter White

Sistem İstemeyen Strateji Oyunu Önerisi

FM oynuyorum yine bu tarz,kafa yorulacak oyun önerebilir misiniz? Steamda 40 lira var ona göre söylerseniz iyi olur. i5-3230M/4GB RAM.
  2. Gerçek Walter White

Sistemimle hangi yarış oyunu oynayabilirim

İ5 3230M İşlemci HD4000 Ekran kartı 4GB Ram Bu sistemle maksimum hangi yarış oyunu oynayabilirim?
  3. Gerçek Walter White

Serious Sam serisi oynanır mı?

Serious Sam serisinde bir hikaye akımı var mıdır yoksa direkt 2. oyunu alabilir miyim?
  4. Gerçek Walter White

Tereria alınır mı ?

Oyun sarar mı? 18 TL’ye değer mi
  5. Gerçek Walter White

Öneri Arkadaşlarla oynamalık oyun önerisi

Arkadaşlarla online oynamak için oyun arıyoruz,sistem istemeyen oyun önerir misiniz?Rekabetçi önermeyin. 1641721155 sorudan alakasız olarak i5 3230m HD4000 4GB ram forest kaldırır mı?
  6. Gerçek Walter White

i5 3230M Sisteme Göre Oyun Tavsiyesi

i5 3230M işlemci 4 GB RAM Sistemimde sırıtmayacak şekilde oyun önerir misiniz? Min 30FPS olacak şekilde açarsa iyi olur. Valorant açar mı?
  7. Gerçek Walter White

Bilgisayarım ile pes/fifa max kaç oynayabilirim?

İ5 3230M İşlemci HD Grafik 4000 Dahili Ekran Kartı 4GB Ram çok üst düzey fps almasına gerek yok 40-50 fps yeterli. Pes 13 önermeyin var.
  8. Gerçek Walter White

Sistemime göre sırıtmayan oyun önerisi

İ5 3230m işlemci, 4GB ram, İntel Grafik 4000 online,hikaye farketmez sistemim valorant oyantmıyor açıyor ama 1 fps sabit ana ekranda bile normal mi?
  9. Gerçek Walter White

Minecraft Server Önerisi

Genellikle Bedwars,SkyWars yani kısacası son oyuncu tarzı oynuyorum. Önerebileceğiniz serverler,launcherlar bekliyorum.
  10. Gerçek Walter White

FM20 Takım önerisi.

Oyuna yeni başladım ne yapmalıyım nasıl öğrenirim? Birde başlangıç takımı önerir misiniz çok çok ta güçlü olmasın.
  11. Gerçek Walter White

modası geçmesine rağmen bırakamadığınız oyunlar neler

benim haxball küçüklüğümde kuzenimle başladım ve yaklaşık 5 sene oluyor sanırsam.
  12. Gerçek Walter White

FACEİT nedir ne farkı var

arkadaşlar csgo eşleşme sürem çok fazla çekilemez hale geldi faceid önerdiler faceid nedir farkı var mı csden
  13. Gerçek Walter White

age of empires 2 için hangi siteden indirsem daha iyi olur

arkadaşlar ürün steamda 30 tl bana biraz abartılı gibi geldi önerebileceğiniz site var mıdır kurulum için ve ya genelde kullandığınız site var mıdır
  14. Gerçek Walter White

steamda 1 kuruş eksik

arkadaşlar steamda 1 kuruş eksik bunu uygulama üzerinden bir şeylerle ekleyebilir miyiz anket falan oyun hediye edicektim 1 kuruş eksik kafayı yedim :D
  15. Gerçek Walter White

sistem istemeyen oyun önerisi 20tl

arkadaşlar,sistemim çok iyi değil.20 tl bütçe var saran,zaman harcayabileceğim oyun istiyorum. sistem: hd grafik 4000 i5 3230 4gb ram
  16. Gerçek Walter White

Goley açılacak mı ? ne zaman ?

goley açılacak mı açıklama yapıldıysa ne zaman
  17. Gerçek Walter White

minecraft sunucu önerisi.

1.8.9 sürümüm survival tarzı olursa iyi olur
  18. Gerçek Walter White

haxball kapanıyor mu

flash desteği bugün bitiyor sanırsam haxballda kapanıyor mu söylentiler cıktı 5 yıla yakındır oynuyorum hayatımdan bir parçam kopmus gıbı olurum
  19. Gerçek Walter White

Metro 2033 kaplama sorunu

Arkadaşlar epic gamesten metro 2033 indirdim ama oyuna girince karakterlerin ve canavarların kaplamalı yok nasıl düzelir
  20. Gerçek Walter White

valorantta fps sıkıntısı

i5 3230 işlemci hd grafik 4000 de ekrn kartım var ama oyuna girdiğim zaman en düşük ayarlarda 1 fps alıyor burda bir sıkıntı var nerde olabilir csde 30 fps falan alıyorum valorantta kaç alırım
Top Bottom