Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

minecraftta mod kurulan uygulama

bir zamanlar pre hesap çalmışken o hesabın mail ve şifresini girerek bir uygulamaya giriyorduk oradada kendinden kurulu mod paketleri oluyordu bu uygulamayı bilen varmı
  2. M-Q^GÖKTÜRK

bir arkadaş sorduda hangi torrent güvenlidir

arkadaşlar biliyorsunuz korsana karşıyızda bir arkadaş sordu bu torrentlerin hangisi güvenilirdir :kekw:
  3. M-Q^GÖKTÜRK

eski sistem için oyun tavsiyesi

şuan elimde i7-3610qm+gt650m ve 8g ramlı bir pc var ama nedense minecraft 1.17.1 de dahi kasıyor bu sistem için küçük çaplı hayatta kalma tarzı örn:raft,stranded deep,minecraft tarzı oyun olarak ne önerebilirsiniz
  4. M-Q^GÖKTÜRK

minecraft alacağım fakat

minecraftı xbox sitesi üzerinden alacağım fakat 56 tl diyor acaba doğrumu alıyorum
  5. M-Q^GÖKTÜRK

tlauncher böyle bir hata veriyor

oyunu açarken böyle bir hata veriyor sebebi nedir ?
  6. M-Q^GÖKTÜRK

minecraft ve craftrisede shader kuramıyorum

shader dosyasına appdatadan shader dosyasını zip olarak atıyorum fakat oyun algılamıyor çözümü olan varmı ? Arkadaşlar sorunu çözdüm hızlı yükleme açık kalmış
  7. M-Q^GÖKTÜRK

Yardım raftta bu hataları alıyorum sebebini bilen var mı yardım etmeniz lazım

hatalr bunlar sebebi nedir ve çözümü varmıdır 1655751674
  8. M-Q^GÖKTÜRK

4 TL'ye valorant hesap önerisi

kartta 4 tl para kalmış random hesap almak istiyorum ama 4 TL'ye nereden alabilirim bilmiyorum
  9. M-Q^GÖKTÜRK

STEAMİN bağlı olduğu krafton hesabını nasıl değiştirebilirim

prime ödellerini almak için krafton hesabı kurmuştum ama ben oyunu ilk aldığımda steame bağlı bir krafton hesabım olduğunu bilmiyordum şimdide steam hesabımı prime ödüllerinin geldiği krafton hesabına taşımak istiyorum ama izin vermiyor bu steam hesabı başka bir Global hesaba bağlı hatası...
  10. M-Q^GÖKTÜRK

Yardım Nvidia nis açtıktan sonra steam PUBG hata vermeye başladı sonrada geri düzelmedi

Nvidia nis ilk geldiğinde açtım steam pubgye girmek istedim girmedi sonra birkaç oyun oynadım nisi kapattım ama hata hata alıyorum eski driver sürümleri ilede denedim ama hata hala devam ediyor hata bu lütfen biri yardım etsin bu nedir
  11. M-Q^GÖKTÜRK

fh 4 araçların market kodları

FH4 de araçların market kodları oluyordu ama youtubede videolarında hiç tüm listenin linkini bulamadım birisi bana konularımın birinde atmıştı ama şimdi bulamadım bu kodları bilen varmı birkaç araba alacağım (çünkü arabaları müzayedede beklemek günler sürecek) oyunda para kolay kasılıyor falana...
  12. M-Q^GÖKTÜRK

fh4 kamera yüksekliği nasıl ayarlanır

fh4 te fotoğraf modunda yerden fotoğraf çekmek istiyorum ama bir türlü açıyı değiştiremedim yere indiremiyorum nasıl yere kamerayı indireceğimi belen varmı ?
  13. M-Q^GÖKTÜRK

fh 4 online bağlanamıyorum

forza horizon 4 steamden almıştım eskiden online giriyordu ama artık girmiyor ve bu hatayı veriyor 1649879313 sorunu bile varmı
  14. M-Q^GÖKTÜRK

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege (denemek için indireceğim yer)

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege para vermeden indirmek istiyorum çünki eğer oyunu beğenmezsem boş yere 90tl bağlamayayım sonra 90tl çöp oluyor evet oyunu beğenirsem alacam ama almadan önce denemek istiyorum indirebileceğim bir yer veya bu oyunun demosu falan varmı ?
  15. M-Q^GÖKTÜRK

Steam PUBG bu hata nedir

hata bu nvidia nis açıp oyunda çalışıyormu diye deneyecektim bu hatayı verdi sonra nisi kapattım ama hata devam ediyor sebebini bilen var mı ?
  16. M-Q^GÖKTÜRK

gamepad ile h shifter yapabilirmiyim

elimde kullanmadığım philips spl9405 var ama ets 2de vites olarak atayamıyor bunu nasıl yapabilirim
  17. M-Q^GÖKTÜRK

minecraft kendi serverime giremiyorum

aternosmede arkadaşımla beraber server açtık serveri açan benim ama böyle bir hata alıyorum 1645187893 çözdüm arkadaşlar
  18. M-Q^GÖKTÜRK

pubgde opengl32 hatası alıyorum

hata bu nasıl çözebilirim ? 1644256948 artı olarak gece oyunu silip yükledim ama sorun devam ediyorc
  19. M-Q^GÖKTÜRK

minecraftta haritamda zamanda geriye gitmek istiyorum

minecraftta evimde 3000 blok kadar uzakta ve hiç bilmediğim bir yerde öldüm ve oyunda çık gir yaptım üzerimde çok önemli şeyler vardı bir şekilde dosyalardan eski save dosyalarını getirebilirmiyim ?
  20. M-Q^GÖKTÜRK

minecraft 1.18de elmas hangi katmanda çıkar

bu gün tlaunchere 1.18 gelmesiyle bende başladım 1.18 e ama elmasın hangi katmanda bulunduğunu bilmiyorum kaçıncı katmanda veya (-) katmanlarda mı çıkar
Top Bottom