Arama sonuçları: *

1. F

valorantta istediğim fps yi alamıyorum

düşük ayarlarda oynuyorum rx5700xt + 3600x pc im var fps im az nasıl düzeltebilirim
  2. F

Yardım oynayışım ve editlerim hakkında yorum yapın! VALORANT

videoda iken denk gelen iyi vuruşlarımla bir video oluşturdum editciler editlerimi oyuncular oynayışımı yorumlasın!
  3. F

forza horizon 4 24TL ye satan yerler güvenilir mi?

arkadaşım dedi 100tl ye steamden alacaktık 24TL ye mc PREMİUM satan yerle aynı site falan dedi güvenilir midir acaba? direkt güvenilmez demeyin daha önce the crew 2 yi 9 tl ye aldım (sağlam geldi aynı site değil)
  4. F

Yardım şöyle bir hata aldım bu nedir?

bu hata ne anlama geliyor? önemli mi?
  5. F

forza horizon 4 steam ve microsoft store

ben daha önce microsoft hesabımla forzayı gamepass ile aldm ve bayağı ilerledim şimdi steamden 92tl ye almak istiyorum aynı hesapla girebiliyor muyum? steam ve microsoft hesaplarım farklı maillerde
  6. F

cod warzone sistem sonuçları

sistem sonuçları için cod warzone da msi afterburner kullanılmıyor çünkü crash veriyor eğer kullanırsak nasıl düzelebilir düzelmezse başka bi program varmıdır
  7. F

Yardım warzone da grafikleri low a atma sorunu

warzone da grafikleri low a atıyor oyuna alt tab attığmda grafikler lowa iniyorçıkıp girdiğimde de yine aynısı
  8. F

pc için uygun fiyatlı 3 4 kişilik online saracak oyunlar

önerileri alayım
  9. F

Yardım ets 2 truckermp misali server

ets 2 de arkadaşlarımla beraber truckers mp gibi bir serverda online oynamak istiyoruz ama truckers mp de banımız var truckers mp gibi güzel bir server vs biliyorsanız söylermisiniz 1605555496 ya da online nasıl oynayabiliriz
  10. F

FORTNİTE İÇERİK ÜRETİCİSİ NASIL OLUNUR ?

Fortnite de içerik üreticisi nasıl olunuyor bununla ilgili hiç bir şey bulamadım nasıl olunduğuyla ilgili bilen varsa bilgilendirebilir mi?
Top Bottom