Arama sonuçları: *

1. sezerbey98

Souls-borne severler toplanın. Souls serisine hangisinden başlanmalı ?

Souls serisine girmek , tam düşman vuracakken yuvarlanıp arkasına geçip kılıcı saplamak , ilerledikçe kendime hayran olmak istiyorum. Ben souls serisini istiyorum. Fakat gidip geçen DS2 alıp ilk bossu bile göremeden ölünce sildim sanırım en zor souls oyunu DS2'ymiş. Sizce bu seriye nerden...
  2. sezerbey98

4K oyun oynarken anti-aliasing gibi köşe yumuşatmaları açıyor musunuz ?

Mesela 4K oyunarken FXAA mı yapmak lazım , Kapalı mı tutalım yoksa MSAA 2X felan mı ? Mesela şöyle oluyor bende. FXAA ile 90 fps alıyorsam , MSAA 2X ile 60 FPS aldığım oluyor. Fakat görüntü MSAA 2X ile çok netleşirken FXAA'a dönünce bu sefer 4K değilmiş gibi geliyor. Sorum sadece Native 4K...
  3. sezerbey98

Torrent kullanıp kullanmama konusunda çok kararsızım

Param var orjinal alıcak ama single oyunlara para vermek nedense koyuyor içimden gelmiyor. Örneğin Metro Exodus Bundle 77 TL , Dying Light Definitive 29 TL ama veresim gelmiyor. Onun yerine R6 Siege'e skin veya bir tane online oyun alır ömürlük oynarım diyorum ama Metro Exodus ve Dying Lightı...
  4. sezerbey98

Oyunları gift yoluyla ucuza alacağımız bir site var mıdır ?

Eskiden hi2games gibi siteler steam oyunlarına ekstra bir indirimle gift yoluyla satardı . Şimdi böyle bir site kalmadı sanırım ama ben belki bulamıyorum. Bildiğiniz gift yoluyla indirimli oyun satan bir site var mı ?
  5. sezerbey98

Ne sıklıkla oyun oynamak için torrent'e başvurursunuz ? [ Anketli ]

Ne sıklıkla torrent'e başvuruyorsunuz ?
  6. sezerbey98

LEGO oyun serisi için fikriniz nedir ?

Sizce çocuk oyunları mıdır yoksa alınıp oynanmalı mıdır ? Yeni nesil için çıkarılan SW oyunu gerçekten çok iyi . Peki ya ondan önceki oyunlar alınır mı ?
  7. sezerbey98

4K oyunculukta Antialiasing ne kadar açık durmalı ? [Anketli]

Evet başlıkta olduğu gibi. 4K oyunculara bu sorum. Sizce Antialiasing hangi ayarda durmalı ? Lütfen gerçekçi cevaplandırmalar bekliyorum. Mesela 4K oyunlar çok netleşiyor ve FXAA yetebiliyor ama bazı 4K oyuncuları ise MSAA 2X olsun en azından bir tık daha net olur diyebiliyorlar. FXAA ile 4K...
  8. sezerbey98

Chivalry 2 çıktı ! Ne düşünüyorsunuz alınır mı ?

Chivalry 2 Steam'de epey bi ucuz fiyata indirimli çıkış yaptı. Orta çağ FPS bakış açılı savaş oyunu ama bir takım trollükler de beraberinde geliyor. Battlefield gibi devasa savaş oyunu. Almayı düşünüyor musunuz ?
  9. sezerbey98

Şehir kurma oyunu olarak SimCity 5 mi yoksa Cities Skylines mı tercihiniz ?

Simcity 5 ile Cities Skylines aynı amaca temaya hizmet ederken Tropico ve Anno 1800 biraz daha farklı bir amaca hizmet ediyor. Sizce modern şehir kurma oyunu olarak hangi oyun sizin daha çok içine çekiyor ?
Geri