Arama sonuçları: *

1. OktayD__

Yardım [ÇÖZÜLDÜ]Bilgisayarım forza horizon 4 kaldırır mı ?

Arkadaşlar sistemim imzada yazıyor kötü bir sistemim var ama merak ettim bilgisayarım forza horizon 4 kaldırır mı ?
  2. OktayD__

Yardım Ets 2 harita editörlüğü

Arkadaşlar ets 2 de bir binanın üstüne yazı eklemek istiyorum nasıl yapabilirim harita editörünü açtım ama yotube'da anlatan birini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  3. OktayD__

ETS 2 araç km'si yükseltme nasıl yapılır?

Ets 2 de kullandığım tırın km'sini yükseltmek istiyorum nasıl yapabilirim acaba
  4. OktayD__

Yardım Bu terslikde bi iş var

Gta 5 orta ayarlarda en düşük 25 fps gördüm ortalama 30 35 gidip geliyor ama ets 2 de düşük ayarlarda 20 fps alıyorum sistemim imzada yazıyor bu sorunun sebebi nedir bilen varmı
  5. OktayD__

Bunu Yapmak Mümkün mü?

öncelikle sa benim 2 tane steam hesabım var birinde cs:go ve r6 var diğerinde ise ets 2 ve bir iki tane daha oyun var ama ets 2 olan hesabım vac'lı ben ets 2 yi cs:go olan hesabıma geçirebilir miyim?
  6. OktayD__

Yardım Ets 2 düşük fps sorunu

Beyler sa öncelikle kullandığım sistem imzamda bulunuyor sormak istediğim soru şu ets 2 en düşük ayarlarda 20 fps alıyorum ama gta 5 gibi bir oyunda normal ayarlarda 35-40 fps alıyorum sebebi nedir acaba
  7. OktayD__

Steam'de 5$ kaç ₺

Steam kısıtlı hesap kaldırmak için 5 dolar istiyorya bu ₺ olarak ne kadar yapıyor ve illa harcamam mı lazım yoksa dursa olurmu?
  8. OktayD__

Valorant ping sorunu

CS:GO'da Avrupa serveri olmasına rağmen 40MS ping alıyorum Valorant TR serveri olmasına rağmen 50-55MS ping oluyor desteğe mesaj attım TR serverındasınız diyor.
  9. OktayD__

Ban yermiyim?

Gta 5 de para hilesi yapsam(abartmadan) ban yermiyim kullanan varmı?
  10. OktayD__

Bu sorunu nasıl çözerim

Beyler kaç gündür uğraşıyorum bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  11. OktayD__

Ban riski var mıdır?

Gta 5 ½100 save yüklersem online'da ban yer miyim
Geri