Arama sonuçları: *

1. htc.husnu

Yardım CS 1.5 İNTERNET KAFELERDEKİ GİBİ TAM KURULUM YARDIM

İnternet Kafelerdeki gibi tüm haritaların olduğu CS 1.5 kurulumunu nasıl yapacağım ? Kafam karıştı half life indireceğim sonra cs 1.5 kuracağım vs vs derken karıştım yardımcı olabilir misiniz ? Yada direk hazır dosya var mıdır ?
  2. htc.husnu

Yardım GOD OF WAR YARDIM BURAYI GEÇEMİYORUM

Arkadaşlar ne güzel oynuyordum burada takılıdı kaldım oraya bakıyorum olmuyor buraya bakıyorum olmuyor. Acaba yapmadığım bir şey mi varda açmıyor. Oyunu bitiren varsa yardımcı olabilir mi ?
  3. htc.husnu

Düşük Sistem Oyun Önerisi

İmzamdaki sistemle oynuyabileceğim güzel oyun öenrisi var mıdır ? R5 3600 HD6850 16 GB 3600 CL 14 1 TB NVME Hikayeli olursa sevinirim. Tomb Raider serisi Mafia serisi Assasin's Creed Serisi Hitman serisi (Buradaki oyunları sistemim yetttiği seriye kadar oynadım) Başka önerisi olacak var mı ?
  4. htc.husnu

Oyun Önerisi Sistem Açıklamada

Ryzen 5 3600 SilverStone PF240MM Sıvı Soğutma MSI B550 Gamıng Edge WIFI Crıcual Ballıstıx 3000Mhz CL15 ( 3600Mhz CL14 O.C.) Samsung 980 1 TB PowerColour HD6850 1GB Ekran Kartı ( Sanal Olarak 4GB kullanıyor. Dxdiagtan toplam video bellek 5 GB gözüküyor) . AOC Q27G2U 2K 144HZ 1MS Monitor. Bu...
  5. htc.husnu

KORSAN OYUN NE KADAR ZARARLI ?

Türkiye şartlarında oyun oynatacak bir bilgisayar topladıktan sonra genel olarak oyun alımlarına para kalmıyor Ve Türkiye kuruyla bazen oyunlar fazla fiyat olabiliyor. KESİNLİKLE KORSAN DESTEKLEMİYORUM YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN Bu torrent korsan oyun siteleri ne kadar zararlı ? Ben param olana...
Top Bottom