Arama sonuçları: *

1. Marku

EA FC 24 kontrolleri ters algılıyor

Örneğin sol analoğu yukarıya çekiyorum aşağıya algılıyor R2 tuşuna basıyorum R1 algılıyor. Nasıl çözerim?
  2. Marku

Forza 5 klavye ve gamepad aynı anda çalışıyor

Arkadaşlar gamepadimle X360CE ve xoutput kullansam da hiçbir şekilde Forza 5 oynayamıyorum. Gamepadden bir şeye tıklıyorum gamepad kontrolüne geçiyor. Ama elimi gamepadden çekince klavyeye geçiyor. Arada da tıklamıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Klavye ile keyifli olmuyor. Gamepadim philips dandik...
  3. Marku

Forza horzon 5 çift kontrolcü görüyor!

Arkadaşlar gamepadim Philips'in dandik bir gamepadi. X360CE ile gerekli ayarları yaptım, xoutput ile de yaptım aynı ayarları. Fakat oyuna geçince klavyeyi algılıyor. Gamepadden herhangi bir tuşa basıyorum, kontrol gamepade geçiyor ama tuşu bıkratığım zaman kontrol yine klavyeye geçiyor. Nasıl...
  4. Marku

Forza Horizon 5 gamepadimi görmüyor.

X360ce yükledim gayet çalışıyor. Ama forza'ya geçince gamepadi görmüyor. Sanki klavye etkinmiş gibi aşağıdaki butonlar klavyeye uygun olarak görünüyor (örneğin geri düğmesi esc olarak görünüyor). Gamepadden analoğumu oynattığımda o geri tuşu x oluyor fakat analoğu bıraktığımda yine klavyeye...
  5. Marku

Blitz neden açılmıyor?

Arkadaşalr indirdim, dosyalarda ama tıklıyorum herhangi bir tepki vermyiyor. Nedeni nedir?
  6. Marku

Fifa 23 ucuza nasıl alırım?

Arkadaslar itemsatıstan ucuza satıyorlarmış. Ama bunu alırsam online oynayabiliyor muyum?
  7. Marku

Oyun kayıp kapanıyor?

Valorant oynarken bir tuşa mı basıyorum ne yapıyorum anlamadım, oyun kayıyor be beni masaüstüne atıyor. Arkada oyun açık ses geliyor ama alt tab falan hiç bir şekilde açamıyorum. Bunun tuşu mu var yoksa başka bir şey mi?
  8. Marku

Valorant istanbul ping.

Neden yüksek? Arkadaşınki düzeldi ama benimki hala 80.
  9. Marku

Valorant güvenlik nedeniyle ban yiyen var mı?

İnt kafede açık bırakmışım desteğe almak için yazdım güvenlik nedeniyle kalıcı ban yemiş. Başına böyle bir şey gelen oldu mu ve düzeltebildi mi? Hesapta nereden basksan 7-8k skin vardı. NOT: Hileden yememiş ban.
  10. Marku

TLOU PC ne zaman çıkacak?

Ne zaman steam'e gelir bir bilgi var mı?+
  11. Marku

Valorant hesabım kilitlendi.

Desteğe yazdım Kontrol sağladığımda hesabın güvenlik nedeniyle kapatıldığını görüyorum. :( Güvenlik sorunu olan hesaplar kalıcı olarak kapatılırlar ve kurtarma yapılamaz. Çok üzgünüm fakat erişimin konusunda sana destek olamayacağız. Bunu yazdılar. Hiçbir kurtarma şansım yok mu. İnternet kafede...
  12. Marku

MK 11 indirimde alınır mı?

İndirime girmiş steam'de ama oyunun bitimi yaklaştığı için mi bilmiyorum. Oyun hala aktif mi?
  13. Marku

FİFA 23 ucuza alma şansım var mı?

İleride öngörülebilir bir indirim falan olur mu yoksa güvenilir steamden daha ucuza satan bir site var mıdır?
  14. Marku

GTA V mod menu yapımı

Offline mod için mod menuye ihtiyacım var ama sanırsam oyunun dosyalarına atmamız gerekiyormuş. Bunu yapmadan kullanabileceğim bir menü var mı. Veya oyunun dosyalarına atsam ve online oyuna girsem sıkıntı yaşar mıyım?
  15. Marku

GTA V tuş değişir mi?

FiveM oynuyorum ama voice chat tuşu N. Çok ters kalıyor bu değişir mi?
  16. Marku

Spiderman gamepad çalışmıyor.

gamepad çalışmıyor nasıl hallederim bilen var mı
  17. Marku

Fall Guys gamepadden nasıl oynarım

Epic'ten indirdim ama nasıl gamepad ayarlayabilirim? Oyunun ayarlarından yapılmıyor.
  18. Marku

Zaman geçirmelik oyun önerisi

Maksimum 5-10 gblik tatlı zaman geçirmelik oyun öneriniz var mıdır?
  19. Marku

Hikayeli oyun önerisi

Fifa oynaya oynaya canım sıkıldı. Önerebileceğiniz hikayeli oyunlar var mı. Artık gow'u 4.kez bitireceğim yoksa.
  20. Marku

FİFA 22 oyuncu önerisi

Neredeyse hepsi SBC'den çıktı, MO ve SLK için öneriniz var mı? 50k coinim var. Yedekte satılamaz ljunberg ve gravenberch var ama hoşlarıma gitmedi ve sıfır kimya veriyorlar. ne alabilirim sizce
Geri