Arama sonuçları: *

1. zSlexyBey

Laptopum Valorant açar mı?

Merhaba dostlar. Sorum belli bilgisayarımın donanımı Valorant açar mı? Açarsa kaç FPS verir? Özellikler; Bir de dostlar eğer açarsa belirli FPS arttırıcı ayarlarla maksimum kaç FPS alırım?
  2. zSlexyBey

Fortnite v papel alamıyorum

arkadaşlar v papel alınca kartla iletişime geçilemedi diyor önceden almıştım ne yapabilirim?
  3. zSlexyBey

Chess.com da üyelik iptali oluyor mu*

Merhabalar arkadaşlar chess.com da aylık ücretsiz üyelik alınabiliyor elmas üyelik almayı planlıyorum 33 tl ye fakat 1 ay ücretsiz papara kartından alsam sonra aboneliği iptal etsem diğer ay param gitmez değil mi veya paparadan nasıl iptal ediliyor?
  4. zSlexyBey

Minecraft 1.8.9 sürümü saatlik ne kadar internet yer?

Minecraft 1.8.9 sürümü saatlik ne kadar internet yer?
  5. zSlexyBey

CS 1.6 ne kadar internet yer?

Arkadaşlar tatildeyim ve cs 1.6 oynıyacağım 5 gb em var saatte ne kadar internet yer?
  6. zSlexyBey

Minecraftta Yeni Server Önerisi

Arkadaşlar Hypixelden bıktım 1764 lvlde bıraktım çok lag var bana güzel bedwarsı olan speed bridge yapılan server önerir misiniz ?
  7. zSlexyBey

Minecraftta Güzel Bir Pack Önerisi

Minecart için pack arıyorum pvp oyuncusuyum pvp için guzel bir packınız varmı?
  8. zSlexyBey

Secret Neighborda Oyun Beni Atıyor Neden?

DA-SISTEM 4 Gaming Bilgisayar / CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ / AMD Ryzen 3 3100 / SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE OC 8GB / GSKILL 2x 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram / SANDISK 500GB NVMe SSD / ASUS B450M DRAGON sistemim bu secret Neighbor oynarken beni oyundan...
  9. zSlexyBey

Secret Neighbor Event Yapmak İsteyenler Varmı?

Arkadaşlar helloneighbor vardı ama secret neighbor 3 yıl önce çıktı bu oyunda bana yardım etmek için 6 kişi arıyorum oyunda 3 gizem var yardım etmek isteyenler alta yazsın
  10. zSlexyBey

Oyun önerisi edermisiniz?

Arkadaşlar benim oynadığım oyunlar Minecraft Valorant Clash Of Clans Fortnite Paralı Parasız olsun oynadığınız oyunları ve savaşmı simulatormu açıklamalarını yapar mısınız? Sevdiğim oyun olursa oynarım😀
  11. zSlexyBey

Minecraftta nasıl sv yapılır

Arkadaşlar MC de nasıl sv kurulur ?
Geri