Arama sonuçları: *

1. kvnc72

COOP oyun önerisi lazım.

Arkadaşımla oynamalık coop oyun arıyoruz lethal company tarzı olabilir veya herhangi bir coop oyun tamamen boş durumdayız.
  2. kvnc72

Yardım FİVEM HATA ALIYORUM.

Şöyle bir hata alıyorum acil bir işim var yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. kvnc72

GOD OF WAR BİTTİ RAGNAROK KALDIRIR MI?

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Önceki açtığım konuda hikayeli oyun önerisi istemiştim bazı arkadaşlar da God Of War oynamamı tavsiye et oyunun 2018 e kadar olan hikayesini izleyip 2018 halini de az önce bitirmiş bulunmaktayım sırada God Of War Ragnarok halini oynamak istiyorum ama...
  4. kvnc72

Çok sıkılıyorum hikayesi sağlam oyun önerisi lazım

Arkadaşlar şu sıralar çok sıkılıyorum sizden ricam hikayesi sağlam oyun önerebilir misiniz , Çok yardımcı olmuş olursunuz. NOT: Oyunu malum şartlar yüzünden korsan indireceğim korsan olarak önceden torrent kullanıyordum şuan torrent kullanmakta sıkıntı çıkar mı? ayrıca oyun önerdikten sonra...
  5. kvnc72

geçerli bir rockstar lisansı bulunamadı hatası alıyorum sadece 1 sunucuda oluyor

geçerli bir rockstar lisansı bulunamadı hatası alıyorum sadece 1 sunucuda oluyor
  6. kvnc72

ÇOK ACİL FİVEM LİSANS HATASI

7. kvnc72

GTA 5 MAVİ EKRAN VERİYOR

bi arkadaşım gta 5 e giriyor story mode a tıkladığında yükleme ekranında mavi ekran veriyor bunu nasıl çözebiliriz hocam.
  8. kvnc72

FM23 NASIL BAN KALDIRILIR

arkadaşım beni şakasına banladı ve ban kaldırmayı bulamadık biliyorsanız söyler misiniz lütfen oyuna katılamıyorum.
  9. kvnc72

Görev yöneticisindeki yeni görev oluştur yerini kapatamıyorum

Eskiden bir uygulamayı çalıştırmak için ayarlamıştım fakat uygulamayı sildiğim için her bilgisayarı açtığımda hata veriyor bunu nasıl durdurabilirim? aşağıya fotoğrafı koydum
  10. kvnc72

Fortnite 2. aşamaya geçemiyorum

Dediğim gibi 2. aşamaya geçemiyorum bedava yerden 50 vp alıp battlepass ı alıcam fakat 2. aşamaya geçemiyorum 1624368082 hallettim gerek kalmadı
  11. kvnc72

Gta 5 online giremiyorum sebebini bilen varmı?

Gta 5 online giremiyorum sebebini bilen varmı? bu hatayı veriyor aşağıya fotğrafı koydum
  12. kvnc72

Steam den gta 5 alan biri Epic games deki biriyle online oynayabilirmi?

Steam den gta 5 alan biri Epic games deki biriyle online oynayabilirmi?
  13. kvnc72

Sea Of Thives Hata alıyoruz

arkadaşım sea of thives aldı xbox iel steamını doğruladı fakat oyunda start a basdığında böyle bir hata alıyor nasıl düzeltileceğini biliyorsanız yardım edebilirmisiniz?
  14. kvnc72

fivem sunucu önerisi

fivem de fazla saatim yok maks 2 saat yaş sınırı +14 olan ve saat isteyen fivem sunucusu atabilirmisiniz (discord sunucusunu da atarsanız güzel olur)
  15. kvnc72

Steamde Hangi Tuşla Oyun Kaydı Alıcağım?

Topluluk Görevlerini yapıyordum son 2 görev kaldı 1 tanesi oyun videosu al ve yayınla fakat nasıl video kaydı alacağımı bilmiyorum söyleyebilirmisiniz?
  16. kvnc72

Cs:go Da VS Atamıyorum

arkadaşlarımla vs atıcakken kendim atölye haritası açarken arkadaşlarımda 3. parti ayzılım bulundu diyip oyundan atıoyr aynı zamnda msi afterburner de çalışmıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  17. kvnc72

fortnite tam olarak kaç gb

fortnite tam olarak kaç gb 1609868893 not: PC de kaç gb
  18. kvnc72

güzel oyun önerebilir misiniz? (pc nin kaldıracağı)

bilgisayar özellikleri: Ryzen 5 3500x 3.60 ghz rx 570 msi armor 8 gb 256 bit 8 gb ram
Geri