Arama sonuçları: *

1. M

Kafamda canlandırdığım ama hatırlayamadığım oyunu bulabilir misiniz

Arkadaşlar 1 gündür bu oyunu düşünüyorum hatırlayamadım bi ara youtube da denk gelmiştim enis kirazoğlu mu anlatıyodu başkası mı hatırlayamadım . bir oyun vardı böyle harita harita geziyorsun , bir tekken tarzı bölüme gidiyorsun o şekil oynuyorsun bi metroidvania tarzı bölüme gidip öyle...
  2. M

It takes two türkçe yama kurduk ama friend pass e tıklıyorum bir şey olmuyor

ben oyunu satın aldım arkadaşıma davet atıcam steam üzerinden atıca lisans hatası veriyor friend pass e tıklayınca da davet ekranı açılmıyor türkçe yama kurunca oynanmıyor mu
  3. M

Undertale macos türkçe yama nasıl kurarım

Bir tane buldum ama o da eski versiyona çevir öyle kur diyor. Eski versiyona çevirince oyun açılmıyor 34bit desteklemiyor diyor başka yolu var mı ?
  4. M

Rv there yet 2 kişiyle çok zor olur mu sarar mı ?

Başka arkadaşlar var da bi arkadaşla oynayacağım sadece . 2 kişi zevk alınır mı çok zorlaşır mı ? Oynayan varsa eğlenceli mi bir de
  5. M

Elden ring de sadece okları takip etsem güçsüz kalır mıyım

Bazen böyle keşif yapma isteğim gidiyor mağaraları tünelleri filan da pek sevmiyorum. Etrafta güçlü kılıçlar büyüler vardır. ama keşif öğesi olarak olanları yapmasam okları takip etsem hep güçsüz kalır mıyım ? Şuan 20 levelim 3 tane yan bos 1 tane de ana boss margit i kestim genelde 20 kere...
  6. M

Hades + oyun müziği sepette fiyatı artıyor

arkadaşlar selam mağazada 49tl yazıyor hades + oyun müziğine ama ekleyinde 235tl oluyor nedeni nedir ? 1736003193 epic store
  7. M

Epicteki hitman woa full oyun mu ?

Arkadaşlar hitmanin diğer oyunlarını steamden aldım world of assassination da steamde 50 60tlye filan geliyor ama tıklayınca bölüm 1 yazıyor sadece full oyun değilmiş epicte 167tl bu full oyun mu yoksa bu da mı bölüm 1 öyleyse eğer steamde pahalıya geliyor 400e filan galiba epicten almak daha...
  8. M

Witcher 1 remake tahmini ne zaman gelir belli mi ?

Arkadaşlar witcher 1 ve 2 oynucam da 2 yıldır geliştiriliyomuş bi haber var mı bulamadım başlayıp bitirdikten hemen sonra çıkarsa filan boşa kanser olmuş olurum bi kaç saat oynadım güzel ilerliyor zaten çok severim witcher ama mekanikler dövüş sistemi filan kanser etti çok kötü
  9. M

Hitman oyunları alınır mı ?

Arkadaşlar şuana kadar hiç hitman oyunu oynamadım video dahi izlemedim indirime girmiş hep bi gün oynarım diye izlemedim videolarını. tüm serisi alınıp oynanır mı yoksa belli başlı oyunlar mı oynanır bana şunları alıp şu sırayla oyna der misiniz ?
  10. M

fc25 böyle bir uygulama yok diyor

arkadaşlar 27 eylül geldi oyun güncelleme yaptı basıyorum steam de böyle bir uygulama yok diye hata verip girmiyor nasıl çözerim ? yoksa oyun daha çıkmadı mı ne oldu anlamadım not : nerdeyse bi 10 denemeden sonra girdi tabiri caizse lanet oyuna
  11. M

Xboxdan fc points alsam pc de kullanabilir miyim ?

Arkadaşlar fc points alıcam da burda konsol yazıyor alsam kullanabilir miyim epicten aldım oyunu pc de 100dolar yazıyor 12k pointe 3k yapıyor böyle alınca 1700 ya da başka nerden alabilirim 1700e ?
  12. M

Fc24 online draft giremiyorum

Ya takımı kurdum taktikleri ayarladım maç başladı adam santra kullandığı an oyundan çıktı kazananı hesaplıyoruz dedi oyun daha dakika 1 çıktık sonra takımım gözükğyo ödülünü al diyo daha oynamadım bile döflgldşdlfö maça giremiyorum ödülü al diyor boşa 15k coin mi gitti 1703157042 Tamam...
  13. M

alan wake 2 alınca ilk oyun remastered de geliyor mu ?

selam epic gamesden alan wake 2 ve 1 remastered eklemiştim listeme ama alan wake 2 nin üstünde bu oyunu aldığınızda ilk oyun da veriliyor yazıyodu aldım ama kütüphanemde ilk oyun yok. oyun içinden mi indiriyoruz ne yapıyoruz biliyo musunuz ? ve hikayeden kopmayayım diye ilk oyunu oynucam gerek...
  14. M

Pc ve playstation cafe de fifa oynanır mı ?

Demek istediğim bilgisayarı bozulan arkadaşım başka şehirde ben pc den fifaya girsem o playstation cafeye gitse ordan girse bir şekilde oynayabilir miyiz ?
  15. M

Dying light 2 hangi sürümünü alsam daha iyi ?

Epicten dying light 2 alıcam Deluxe edition mu ( 100küsür ) Dying light 2 winter tales edition mu ( 400küsür) Almalıyım 400tl vermeye değecek şekilde eğlence sunar mı yoksa deluxe alıp düz devam mı edeyim
  16. M

3 adet assassins creed oyunu alıcam hangilerini almalıyım ?

Arkadaşlar soru başlıkta ve black flag güzel diyolar ama epicte bulamadım rogue alsam çok benziyor diyolar değer mi ?
  17. M

assasins creed valhalla alınır mı ?

epic ile 120e filan geliyor alınır mı ?
  18. M

epic games de alacağım oyunlar nasıl sizce

bundan önceki alışverişimde fc24 ve last os us part 1 almıştım şimdi de 1000tl bütçem var bunları koydum nasıl sizce başka bir şey alınır mı ? ( rdr2 ve tomb raiderlar vardı önceden bende önermeyin ) teşekkürler
  19. M

Far cry 6 alınır mı ?

Daha önce far cry oyunu oynamadım epicten almayı düşünüyorum da sadeve far cry 6 alıp oynasam oynanır mı sizce iyi mi sarar mı
  20. M

fc24 standart mı ultimate sürüm mü almalıyım ?

epic games de %33 lük kuponla standart edition 321 e geliyor ve nays uygulamasından alıcam ordan da hediye para veriyor galiba ultimate editionda %33 kod kullanılmıyor 679tl onu da nays ile alıcam 100tl indirim 579 oluyor hangi sürüm alınır ? online oynarım ama genellikle kariyer oynarım...
Geri