Prime Gaming'ten NFS Heat, Hot Pursuit, ve Payback hali hazırda origin hesabımda bulunuyor. Yinede paket alınır mı? Heatı her türlü şekilde oynadım bitirdim modlar kurdum. Şu an zaten oyunları aldım ama iade edecek gibiyim. Etmeli miyim?
Ghostrunner yükledim ve hdd de bazı kasmalar yaşıyorum. Oyunun dosya konumunu nasıl taşırım? Bir de Ghostrunner zorluk ayarı çok mu zor yoksa ben ben en zor ayarlarda falan mı oynuyorum?
Hdd'de Forza 5 kurulu fakat her açıp kapattığımda otomatik olarak optimize edip grafik ayarlarını sıfırlıyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mıdır? Her seferinde oyun ya düşük bant genişliğinden ( darboğaz) ya da ultra ray tracing sayesinde oynanmayacak duruma geliyor.
Judy ile Evelyn'i getirdik ve Bay El ile görüştüm. Voodoo oğlanları ile bir görüşme ayarlıyacak fakat araması için biraz süre gerekiyor. Görev kısmında "Bay El arayana kadar diğer ipuçlarını takip et" yazıyor. Diğer ipuçları nerede ? Haritada gözükmüyor. Evelyn'i kurtardığımız yerde...
Oyuna girdiğim zaman şavaş kısımlarında %99 oluyor ev içinde vs %85 oluyor en az. Kaspersky ve malwerebytes ile taradım. Bi kaç mod kurmuştum dedim ki bundan dolayı herhalde ve modu sildim ama benim dışımda yaşayanlar vs de varmış. Grafikler orta-yüksek. (gölge kalitesi ultra)
Örn...
CD Projekt, Kanadalı oyun stüdyosu Digital Scapes'i satın aldığını açıkladı. Ayrıca firma gelecekteki stratejileri ile ilgili de bazı açıklamalar yaptı.
Yapılan bu açıklamalara göre 2022 yılı itibariyle aynı anda birden fazla AAA oyun ve genişleme üzerinde çalışılmara başlanacak. Bu oyunların...
Sonunda be sonunda geldi
Oyunu baştan yapmışlar resmen ( oyun 60gb , güncelleme 30 gb 😳)
Nelerin geldiğini görmek isteyenler için +500 not olan güncelleme yazısı:
https://www.cyberpunk.net/en/news/37801/patch-1-2-list-of-changes
Epic games hesabımdan çıkış yaptım ve ilk kayıt olurken direkt google ile kayıt ol seçeneğini seçtim fakat şuan şifreyi otomatik kaydettiği için başka hesabımla giriş yapamıyorum. Nasıl başka hesabımla giriş yapabilirim? ( GX Corner kullanıyorum )
43 parça topladım ve 7 parça kaldı fakat pu parçalar nerede bilmiyorum. Social club'tan vs bakılır mı?
sitede bakılır falan yazmışlar ama nasıl bakabileceğimi bilmiyorum
https://gtatr.com/gta-5/spaceship-parts/
Sizce oyuncu kısmına en çok değer veren firma hangisi veya bağımısz geliştirici ?
*Yaptığı oyunlardan bağımsız*
Bence CD Prjekt Red sitelerinde dolanırken discord grupları olduğunu ve oyuncuların birbiri ile oyun oynama imkanı olduğu öğrendim
Aynı şekilde forumları olduğunu ve yine insanların...
CD Projekt Red'ün yaptığı açıklamaya göre hacker/internet korsanları cp 2077 ve witcher 3 ğn kaynak kodlarına erişim sağladı. Kullanıcıların şifrelerinin ve hesaplarının güvende olduğunu, korsanlara ise istedikkerini vermeyeceğini açıkladı.
Siz ne düşünüyorsunuz? Halledebilirler mi bu sorunu?
GTA 5 (hikaye modunda) bir 6×6 araç aldım. Göreve giderken bindim görev için başka bir araç verdi ve garaja gittiğimde araç yoktu. Helikopter pisti, liman, araba mezarlığı, haciz binası buralara baktım fakat yoktu. (Michael ile satın aldım aracı.)
Arkadaşlar gta 5 save dosyası olan var mı? %100 bitmiş aramıyorum %25 civarını oynamıştım. ( en son yaptığım görev Trevor ile deniz altı kaçırmak oldu) İnternette bulduklarım ya çok başlarda ya da %100 bitmiş dosyalar. Yardımcı olursanız sevinirim.
Buried Alive: The Annihilation VR ismindeki oyunun 19 ocakta 15 euro/dolar (hangisi hatırlamıyorum) fakat bu fiyat Türkiye için 45 lira. Oyun nişancı, hayatta kalma, açık dünya ve bulmaca türlerini tek bir oyunda birleştiriyor.
Aslında oyun tam olarak bir nişancı oyunu değil. Açık dünya...
CD Projekt Red firmasının kurucu ortaklarından Marcin Iwinski oyunculardan bir video ile özür diledi ve şunları söyledi.
"Eski nesil konsolları küçümsedik ve bu işin kolay olacağını düşündük."
Marcin Iwinski oyunun pc için mükemmel olacağını vurguluyor. Sırası ile;
Pc
PlayStation 4
Xbox one...