Arama sonuçları: *

1. A

Kırık Diş Operasyonu bileti alınır mı ?

Kırık diş operasyonu bileti şu an da alınır mı acaba? Görevleri yetiştirmem mümkün mü ?
  2. A

Online oyun tavsiyesi lazım

Online oyuna başlamak istiyorum. Mümkünse steam üzerinden alabileceğim bir oyun. P2W olmayan, ücretli veya ücretsiz olması fark etmiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. -Rekabetçi tarz oyun olabilir (R6, CS, Rust hariç) -MMORPG'de olabilir. -Son olarakta valheim oynamak istiyorum fakat okuduğum...
  3. A

Cyberbug2077 ses sorunu

Arkadaşlar bu cp77'de her şeyin sesi gayet normal fakat V'nin sesi fısıltı gibi çıkıyor. Duyamıyorum bile. Defalarca kapatıp açtım, ayarları 0'ladım değiştirdim, kurcaladım ama nafile. Oyunu silip tekrar kurmak dışında çözüm var mı? Oyun orijinal.
  4. A

FPS Oyun tavsiyesi lazım

Arkadaşlarla oynayabileceğimiz fps oyun arıyoruz. CS’den iyice tiksinmiş durumdayız. Yüksek sistem istemeyen bölge ele geçirme tarzı olursa daha iyi olur.
  5. A

Arkadaşlarla oynamalık oyun tavsiyesi

3-4 kişiyiz uzun saatler oynayabileceğimiz (steam'den) oyun arıyoruz. Çok fazla sistem istemeyen oyunlar(Rust, Destiny 2 gibi) lazım.
  6. A

Saints Row IV Türkçe yama

Saints row 4 için türkçe yama arıyorum fakat bulduğum yamalarda virustotal'de trojan çıktı. Bunu arındırmanın bir yolu var mı ? Göz göre göre virüslü dosya kurmak istemiyorum. https://www.virustotal.com/gui/file/e4d75851046bdea06c03e40f7c90149af3995fe4ed91c754c5ce4b3937dd92c2/detection
  7. A

AC Origins türkçe yama

AC Creed origins için çalışan türkçe yamayı nereden bulabilirim. Az önce bir yerden indirdim fakat uplay hata verdi ve bozuk dosyayı onardı tavsiye ettiğiniz bir yer var mı ?
  8. A

Doom Eternal alınır mı ?

Doom Eternal Playstore’da 59 liraya düşmüş. Steam’de Kasım indirimleri veya yılbaşında daha ucuz fiyatı görür mü ?
Top Bottom