Arama sonuçları: *

1. KendineMüzisyen

The Witcher 3 ilk hangi dlc oynanmalı?

Dlc'ye başlayacağım. Hangisi daha güzel. Hangisine daha önce başlanmalı? Önerilerinizi bekliyorum.
  2. KendineMüzisyen

Yardım Hogwarts Legacy bulanıklık sorunu

Hangi ayarları yaparsam oyunun bulanıklığı gider?
  3. KendineMüzisyen

The Witcher 3 kaydetmeme sorunu

Oyun hiç bir şekilde kaydedilmiyor. F5 ve manuel kayıt yapmıyor. Çözümü bilen var mı?
  4. KendineMüzisyen

Yardım Assetto Corsa DLC'siz sunucu önerir misiniz?

4 arkadaş trafikli Assetto Corsa oynamak istiyoruz. Content Manager üzerinden. Fakat herkeste her DLC yok. Bazı sunucular da DLC istiyormuş benim bildiğim. DLC'siz güzel önereceğiniz sunucular varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  5. KendineMüzisyen

Yardım Rockstar Games Social Club Jobs hatası

Böyle bir hata alıyorum Jobs'a tıkladığımda. Çözümünü bilen var mı?
  6. KendineMüzisyen

Yardım Leauge of Legends açılmıyor

Oyun açılmıyor, sorun tek bende değil diğer arkadaşlarımda da mevcut. Sebebini veya çözümünü bilen varsa, yardımcı olursa sevinirim.
  7. KendineMüzisyen

Yardım Hitman 3 Türkçe yama bulur musunuz?

Hitman 3 Türkçe yama bilen varsa güvenilir verir misiniz?
  8. KendineMüzisyen

Yardım Sea Of Thieves açılmıyor.

Arkadaşım gamepass aldı ve sot'u indirdi. Oyunu açtı ve ve bu hatayı verdi. Çözümlere baktığımzda genel olarak steam-xbox bağlantı hatalarına çözüm önermişler fakat arkadaşımız steamden bağımsız olarak girmeye çalışıyor. Çözümü bilen var mı? W10 güncellemesini geçen gün yaptı yine olmadı.
  9. KendineMüzisyen

Forza'da nur inmiş gibi oynuyorum.

Oyun böyle şu an. Nasıl düzeltebilirim?
  10. KendineMüzisyen

Şu zamanda Forza Horizon 4 alınır mı?

Forza indirime girmiş. 5', 200 4'ü 30 TL. Arkadaşlarımın hepsinde 4 var. Alırsam pişman olur muyum?
  11. KendineMüzisyen

Oyunlara Türkçe yama indirebileceğim güvenli siteler var mı?

COD MW 2 2009 ve Spiderman oynuyorum. Türkçe yama için güvenilir site var mı?
  12. KendineMüzisyen

Yardım BF3 oyun içerisinde mouse hareket ettirilmiyor

Esc basıp menüye geldiğimde sorunsuz mouseyi kullanırken oyuna girince hareket ettiremiyorum. Çözümü nedir?
  13. KendineMüzisyen

⚽Online Halısaha⚽

Forum içerisinde Pro Soccer maçı yapalım. Kazanana da @Abdullah Hacıgül kola ısmarlasın :D Katılmak isteyen varsa bu konu altında konuşalım.
  14. KendineMüzisyen

mb warband da gerçek devletlerin olduğu modları önerir misiniz

yani örneğin Hint uygarlığı Mısır uygarlığı vs. vs. derslerde aklıma kazımak için bu tarz oyunları oynamayı seviyorum mod önerirseniz sevinirim osmanlı da olr yani gerçeğe dayalı olursa sevinirim
  15. KendineMüzisyen

Mount & Blade: Warband online oynanıyor mu?

Mount & Blade: Warband online oynanır mı? steamden indireceğiz
  16. KendineMüzisyen

R5 2400G ile hangi oyunlar oynanır?

ilk etapta 8 gb ram olacak şekilde hangi oyunlar oynanır?
  17. KendineMüzisyen

Yardım Lego Harry Potter aldım fakat oyundan atıyor

sistem gereksinimleri çok düşük olan bir oyun eskiden oynadığım bir oyundu dün steamden indirimde aldım bi girip oynadım save aldım daha sonra kapadım ve akşama doğru açtığımda oyun yüklendi açıldı vs tam oynama kısmında iken oyundan atıyor rest attım çözülmedi dosyaları doğruladım silip...
  18. KendineMüzisyen

Yardım Batman arkham origins online oynanabiliyor mu?

7 tl olmuş arkadaşımla oynayalım dedik online oyun kategorisinde olduğu için ama oyun satın alma sayfasında tek oyunculu yazıyıor internette de videolarda multiplayer oynanabildiğini gösteriyor biz alsak patlar mıyız? online mı 1609144918 @Rambo Bıçağı @batman
  19. KendineMüzisyen

bf3 açılırken yandexi kullanıyor

normalde opera kullanıyorum dün bf3 indirdim ve oyuna tıkladığımda yandexi açıp bağlanıyor ben operadan girmek istiyorum nereden yapabilirim bu ayarı
  20. KendineMüzisyen

Cyberpunk kimden izlenir ?

malum oynayamayacağız kimden izlenir mete abimi bekliyorum ama daha iyi yapan var mıdır ?
Top Bottom