Arama sonuçları: *

1. Awerquan

Forza Horizon 4 Drop

Arkadaşlar dün forza ultimate edition aldım. Oyundan 180fps civarı alıyorum ancak sanki akıcı değil gibi. İnternetten baktığıma göre oyunda genel bir optimizasyon sorunu varmış. Bu sorun hala devam ediyor mu ? Yoksa sorun bende mi ?
  2. Awerquan

A Way Out oyundan atıyor

Arkadaşlar, dün Xbox Game Pass üzerinden A Way Out oyununu indirdim. Oyunu başarıyla açtım. Ancak oyun başladıktan ve ben Local Play'e bastıktan yaklaşık 30 saniye sonra oyun kapandı ve herhangi bir hata vermeden masaüstüne döndüm. Bu sorunu nasıl çözebileceğim hakkında ise size danışmak...
  3. Awerquan

A Way Out Oyundan Atma Problemi

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Bugün game pass aldım ve ea play sayesinde a way out yükledim. Oyunu açana kadar bir sıkıntı yoktu. Oyunu açtıktan 50 60 saniye gibi kısa bir süre sonra oyun aniden donuyor ve oyundan atıyor. Driver olarak 446.47 kurulu. (27'yi de denedim) Yardımcı olabilecek...
  4. Awerquan

Witcher Trilogy mi Witcher 3 goty edition mu

Witcher Trilogy mi Witcher 3 goty edition mu?
  5. Awerquan

Valorant hesap almak

Arkadaşlar gamesatış sitesinden valorant almayı düşünüyorum.Hesabı satın aldıktan sonra tam olarak hangi bilgileri değiştirmem gerekiyor satıcının hesabı tekrar alamaması için
Top Bottom