Arama sonuçları: *

1. thefirstdisciple

valorant harcama tavsiye

4350 vp var sizce gece pazarına mı harcamalıyım, mağazamdaki sihirpunk kelebeğe mi?
  2. thefirstdisciple

Valorant/Riot hesabım çalınmış

ya emailime saat 6da e posta adresiniz değiştirildi diye bir şey gelmiş riot games'ten ben yeni görüyorum, şifre de değiştirilmiş zaten. otomatik hesap kurtarmayı denedim daha emailime bir şey gelmedi, başka ne yapmalıyım? skin almıştım bir de nasıl kurtaracağım bilmiyorum
  3. thefirstdisciple

indirimden alacağım oyunlar son hali

red dead redemption 2 cyberpunk 2077 + phantom liberty dlc bundle stray omori beyond: two souls (gamebillet) detroit become human (gamebillet) uncharted legacy of thieves (e-tail) spiderman remastered (e-tail) yakın zamanda ilk bilgisayarımı aldım ve iyi bir başlangıç için bütçemi...
  4. thefirstdisciple

cyberpunk 2077 şu anki indirimlerde alınır mı?

cyberpunkı yeni çıkacak dlcsi ile 735 liraya almalı mıyım? yoksa yerine başka oyunlar mı alınmalı?
  5. thefirstdisciple

steam indirimlerinde alacağım oyunlar

birkaç gün önce ilk bilgisayarımı aldım ve şu an bilgisayar oyunları hakkında pek fikrim yok. geçenlerde epicte cyberpunk 125 lira olmuş şu an 400 vermek içimi acıtıyor doğrusu ama oynamak da istiyorum. listenin ilk üçü nasıl? değiştirmem gereken var mı?
Geri