Arama sonuçları: *

1. Pulsar

Tarkov oyuncularından tavsiyeler

Bu oyunu aldık iki gündür oynuyoruz pvp sistemini bi anlayamadık doğru dürüst çok basit hataları yapıyormuşuz gibi hissediyorum. 3 kişi giriyoruz scav vurmakta falan sorun yok ama pmc geldigi gibi kaç kişi geldiği önemsiz içimizden geçiyor aramızda iyi cs rankına sahip olan da var sürekli milsim...
  2. Pulsar

Arma Reforger ekip topluyorum

Yabancı sunucularda eski bir milsimci olarak sürekli oynuyorum, bir arkadaşım daha var genelde sürekli 2 giriyoruz oyunu alıp oynamak isteyen, halihazırda oyuna sahip olup ekip arayan birileri varsa benimle iletişime geçebilir. Discord adresim allesnasip
  3. Pulsar

CS2 topluluk sunucusu

5v5 klasik rekabetçi gibi oynayabileceğimiz skin seçme muhabbeti de olan bir sunucu var mı piyasada? klasik topluluklar kafa ağrıtmaktan başka bir işe yaramıyor 32 kişi oyun mu oynanır?
  4. Pulsar

Project Zomboid CO-OP Ekip

Arkadaşlar kalabalık şekilde PZ oynamak istiyoruz, tecrübeli tecrübesiz herkes gelebilir. Discord adresimden ulaşmanız yeterli. Discord: pulsarthegreatest
  5. Pulsar

Rust Arkadaş Arıyorum

Arkadaşın olmadan oynanmayan bir oyun saat fark etmez 2x 3x 5x sunucularda oynuyorum arkadaş arıyorum. Discord adresim pulsarthegreatest
  6. Pulsar

Gta Online Oynayacak Grup Topluyorum

Gta online oynayan ve oynamak isteyenler ulasabilir discord pulsarthegreatest
  7. Pulsar

LoL LP Az Gelmesi Sorunu

Arkadaşlae anlık olarak flexte 8w 7l ile dia 4üm soloq plat 2 2 win lose sayımı hatırlamıyorum 7 civarı olması lazım 13 14 bazen 12 lp alıyorum bi mac kaybettigimde 38 lp birden kesiyor bunu nasıl duzeltecegim bu eloda elo helle mi giriyorum cidden
Geri