Arama sonuçları: *

1. Burak.twitchNietral

Yardım R6 de bu hatayı alıyorum 2 gündür

Arkadaşlar r6 de dün de bu hatayı aldım neden olabilir?var mı çözümü silmek dışında.
  2. Burak.twitchNietral

Bilgisayara controller bağlayabilir miyim?

Arkadaşlar bilgisayara controller bağlamak istiyorum. Gece oyun oynarken bir süre sonra rahatsız oluyorum. Controllerla arkama yaslayıp oynamak istiyorum. Forza vs oynayabilir miyim?
  3. Burak.twitchNietral

FH4 Ara Sahne Kasması

Arkadaşlar forza horizon 4 te ara sahneler de ciddi takılmalar oluyor. Sistemim: Rx 5600xt R5 3500x 16gb ram Çözümü var mı bunun yoksa herkes de böyle mi?
  4. Burak.twitchNietral

Forza horizon Standart vs Deluxe

Arkadaşlar forza da standart deluxe farkı neler? Değer mi o kadar farka? Kartta 72.5 var deluxe güzelse yarın para atıp onu alayım.
  5. Burak.twitchNietral

Dünya Savaşı Konulu Oyun Önerisi

Arkadaşlar 1.veya 2. Dünya savaşını konu alan sağlam grafikli oyun önerir misiniz? Bf1 ve 5 oynadım.
  6. Burak.twitchNietral

Epic games giremiyorum

Arkadaşlar 5 gündür yaklaşık epic games ve içindeki oyuna giremiyorum. Zaten bir tek rainbow var o da siyah ekran kalıyor. Epic games te siyah ekran da kalıyor. Silip yüklemek dışında daha basit bir çözümü var mı?
  7. Burak.twitchNietral

Hem PC Hem Mobil Oyun

Arkadaşımın bilgisayarı yok ve birlikte oyun oynamak istiyoruz. O mobilden ben pc den gireceğim. Bildiğiniz güzel, saran oyun var mı? Hikaye falan fark etmez.
  8. Burak.twitchNietral

Wolf Team classic nasıl indirebilirim

Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi nasıl indirebilirim
Top Bottom