Arama sonuçları: *

1. E

Lolde ihtişamlı öz mağazasındaki kostümler ne zaman yenilenecek

Yaklaşık 300 civarı ihtişamlı özüm var ve bu sabahki yamada prestij kayn kostümü geldiğini gördüm fakat mağazada hala yoktu ne zaman gelir bu kostüm
  2. E

Lol Kafe nedir? Bir anda geldi.

Lol gireyim dedim lol kafe özelliği aktif olmuş ben internet kafeden sadece 1 kere valoranta girmiştim o kadar neden vardır bu oyunsa başka kişilerde de varmış bu
  3. E

Sistemim cs:go kaldırır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-3-core-i3-1005g1-1-2ghz-4gb-128gb-ssd-15-6-int-w10.html laptopum bu sizce cs go kaldırır mı
  4. E

Bu sisteme oyun önerir misiniz

özellikler bu buna uygun oyun önerir misiniz
  5. E

11 kişi ile oynayabileceğimiz google çevrimiçi oyun önerir misiniz

11 kişiyiz google üzerinden oynayacağız hepimiz ayrı yerlerde yani uzaktan garctic oyunları veya haxball önermeyin önerilerinizi bekliyorum
  6. E

farklı pc lerden 5 kişi ile oynayabileceğimiz google oyunu

arkadaşlar 5 kişiyiz discord dan konuşuyoruz garctic phone ve garct,c io harıci oyun öneriniz var mı
  7. E

Attack on titan oyun türkçe yama bulabilir miyim

arkadaşlar öncelikle bunu bulabilir miyim ve bunu nasıl aktif edebilirim söyleyebilir misiniz eğer korsan veya yasak içerik paylaşımına giriyorsa kusura bakmayın sadece nasıl kuracağımı anlatmanız yeterli onu da anlatamıyorsanız yapacak bir şey yok:)
  8. E

WASD ve Ok tuşları ile oynanan 2 kişilik web oyunu.

arkadaş bana böyle oyunları önerir misiniz? kendime emülator yapacağım zahmetli olmasın diye de web üzerinden yapacağım oyunları sadece klavyenin wasd veya ok tuşları ile çalışan 2 kişilik oyunlar önerir misiniz? çünkü bu emülatorü sup oyun konsolları ile yapacağım bildiğiniz oyun varmı şu anda...
  9. E

i5 3470 + RX 550 sistem gta 5 kaldırır mı?

merhaba arkadaşım sistemi gta 5 kaldırır mı merak ediyor en düşük ayarlarda 1080 veya 720 p fark etmez benim için yeterki akıcı olsun diyo sistem: 16 gb 8x2 1600 mhz cl 15 ram rx550 4 gb intel core i5 3470 240 gb ssd 500 gb hdd ssd ye yükleyecek sizce bu sistem gta 5 düşük 1080 veya 720 p...
Top Bottom