Arama sonuçları: *

1. Alı Yldz

NFS MW Razor yarışacam araç önerisi

iyi akşamlar herkese NFS MW 2005 de blacklist 15-2 kadar bütün araçlar var finalde hangi aracı kullanayım.
  2. Alı Yldz

Laptopum için oyun önerisi

İyi günker herkese başlıkta okuduğunuz gibi 2-3 GB yer kaplayan ve internetsiz oyun önerisi istiyorum. İ5 8250U 1.60GHZ 1.80GHZ 1x8 gb ddr4 ram MX130 gddr5 2gb
  3. Alı Yldz

GTA modları tek tek yasaklanmaya başladı

Herkese selam D.A forumdakiler benim öğrendiğim haberie göre GTA Unitedı modu DMCA lisansı ile yasaklandı. Geçenlerde GTA San Andreas Underground modu DMCA lisansı ile kaldırıldı. Bulduğum makaleye göre diyor ki : 14 yıllık GTA modu, tarihe karıştı! Grand Theft Auto, yani GTA serisinde 14...
  4. Alı Yldz

Assassin's Creed bu serilerini oynayan var mı ?

Herkese selamlar benim merak ettiğim bir soru var : Assassin’s Creed serisindeki bu oyunları oynayan veya bilen var mı ? Assassin’s Creed Chronicles China Assassin’s Creed Chronicles India Assassin’s Creed Chronicles Russia Bu üç seriyi oynamaya değer mi ? Cevaplarınız ve yorumlarınız için...
  5. Alı Yldz

Among Us Loading ekranında kalıyor

Ben eskiden Epic Games üzerinden Among Us indirdim ama oyun loading ekranında takıldı kalıyor oyun çalışıyor ama ana menüye gelmiyordu 1-2 dakika bekledim yine ayni oldu ne yapmalıyım.
  6. Alı Yldz

Gamepad ile oynayabilecem fps shoot oyun önerisi

Pc den Gamepad ile Fps oyunu oynamak istiyorum bana oyun önerisi yapabilir misiniz ? Rocket League oyunu gamepad ile oynayamıyorum x360 programı kurdum ama gamepad ile kontrol edemiyorum. Not: 1-2 GB boyutunda oyun önerisi olsun. 1622386015 Emulator oyunda olabilir.
  7. Alı Yldz

Gta Vice City Beta versiyonunda kaldırlan şeyler

Gta Vice City Beta versiyonunda silinen şeyler : 1- Silahlar ve ekipmanlar : 2-Araçlar : 3-Haritadaki silinen yerler Bu sadece nostalji ve bir bilgilendirme için konuyu açtım. Videoları türkçe altyazı izleyin.
  8. Alı Yldz

Hangi Counter Strike serisi iyi nostaji

Geçmiş günümüze Counter Strike Serisi sizce hangi serisi iyi dir ? Sizce CS GO silahları iyi yoksa CS Online 2 mi ?
  9. Alı Yldz

Counter Strike 1.6 benim yapmış olduğum Apex Legends modu

Herkese merhabalar bugün benim yapmış olduğum Counter Strike 1.6 Apex Legends ShadowFall modu skinlerı kendim yaptım voidwalkera kadar yaptım bunda neler var. Skinler : Legend skinleri : 1-Final Sunset Wraith 2-The Liberation Wraith 3-Voidwalker Wraith Shadowlarda : 1-Shadow 2-Revenant yapım...
  10. Alı Yldz

eskiden zamanlarında gta oynadığımızda neler yapıyorduk

Selam herkese bizim GTA oynadığımda çocukken yaptığımız şeyler. Benim ki Vice City de ESC tuşuna basarak 20 kere bigbang yazıyordum birde arabaları bir yere topluyorum bomba ile patlamazını izliyordum.
  11. Alı Yldz

Eski oyunları oynamak için herkes buraya baksın

Bu zor dönemde evde kalmaktan ve sıkılan varsa benim yaptıklarıma bakınız : Maske, Sosyal Mesafe ve temizlik.
  12. Alı Yldz

Öneri Counter Strike 2D Donanım Arşivi harita

İyi akşamlar herkese bugün sizler donanim arşivi için harita yaptim umarım Abdullah abi beğenir ve onaylar.
Top Bottom