Arama sonuçları: *

1. Mr. Edri

O kadar zenginlik ve demokratik haklar sunuyorum, neden göç eder bunlar? (Victoria 2)

Oyunum victoria 2, ülkenin alt-orta-üst tabaka dahil %95 civarı çok iyi refah şartlarında yaşatıyorum, basın özgür, sendika desen var, meşrutiyet var, yıl 1852, ülke japonya, niye gider bu insanlar, bir fikriniz var mı? İşsizlik aşırı düşük. 7 milyonda %3 %4 civarı işsizlik tahminimce.
  2. Mr. Edri

Yardım Microsoft store oyunu yeniden yükle diyor.

Arkadaşlar, Forza Horizon 4 ile yaşıyorum bu sorunu, kafayı yiyeceğim artık, daha 2 hafta önce bu hatayı verdi ve günlerce inmesini bekledim ve günlerce açık kaldığı için ailemle tartıştım ve tekrar bu süreci yaşamak istemiyorum. Nasıl çözebilirim. . Lütfen yardımcı olun. Uygulamayı başlatınca...
  3. Mr. Edri

Oyunların masaüstündeyken simge kaybolma sorunu

Sorum yukarıda, oyunu microsoft store'den indirim. Oyuna bir kez girdim sonra bilgisayarı kapatmıştım, tekrar açtığımda simgesi yoktu. Kısa yolu silip tekrar attım olmadı.
  4. Mr. Edri

Cyberpunk 2077 hile konsolu güvenilir mi?

Para kasmakla uğraşmak istemeyip iyi bir araba alasım var ve intertte kosnol konuları gördüm sizce güvenilir mi? Cyberpunk 2077 Hileleri! - Turuncu Levye Nasıl Yapılır? Cyberpunk 2077 hileleri: Tüm para, silah ve siber yazılımlar (merlininkazani.com)
Top Bottom