Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Yardım Aternos TNT yapı hasarı nasıl kapatılıyor?

Arkaadaşlar başlıkta belirttim önceden kapamıştım nasıl yaptıysam ama şuan bulamıyorum çözümünü.
  2. Dusmax

Yüksek kaliteli wallpaper önerir misiniz? (Oyun görüntüleri de olur)

Arkadaşlar başlıkta belirttim ekran çözünürlüğüm 2560x1600.
  3. Dusmax

Yardım Aternos dışında kaliteli sunucuru önerir misiniz

Arkadaşlar başlıkta belirttim zaten.Biz arkadaşlarla hali hazırda aternostan şehir kuruyoruz modlu bir şekilde.Fakat chunk sorunu rahatsız ediyor ve ekstradan her mod yok aternosta.Üstelik aternos ram yüzünden sıkıntı çıkartıyor.Ücretsiz baya mod kaldırabilecek sunucu öneriniz var mı? Veya düşük...
  4. Dusmax

Yardım Cyberpunk ilerleme verileri hasarlı hatası.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim sorun var nasıl düzeltebilirim?
  5. Dusmax

Yardım Valorant'ta FPS değerleri normal mi?

Arkadaşlar imzamda ki bilgisayar ile 200-240 arası FPS alıyorum.Bu FPS değerleri normal mi? Oyun çözünürlüğü 2.5K ve ayarları hangi ayara çekersem çekeyim bu seviyelerde hep.Ekstra olarakta işlemci kullanımı %40'larda dolaşıyor.
  6. Dusmax

Social Wars ve Social Empires nasıl oynayanilirim?

Arkadaşlar biliyorsunuzdur çok eskiden Facebook üzerinden oynanıyorlardı ve şuan nasıl oynarım bilmiyorum.Güvenilir şekilde nasıl oynayabilirim?
  7. Dusmax

Yardım Discord kendiliğinden kapanıyor

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim sorun var nasıl çözebilirim?
  8. Dusmax

Minecraft hesabım online'a girmiyor

Arkadaşlar gizlilik ayarlarından dolayı çok oyunculu kapalı yazıyor.Gidip ayarları düzelttiğimde hala aynı şeyi diyiyor nasıl düzeltebilirim? Aynı sorun windows 10 edition ve pocket edition'da da vardı
  9. Dusmax

Minecraft sunucu almak için site önerir misi

Arkadaşlar modlu oynamak istiyoruz ve kayıtlı dünyamız var bunu da aktarmak istiyoruz.Sunucu satın almak istesek hangi siteyi önerirsiniz?
  10. Dusmax

Aternos dışında arkadaşlarla Minecraft nasıl oynanır

Arkadaşlar aternos güzel tamam da bir çok yüklemek istediğimiz modlar yok.Biz şehir kurduğumuz için ev eşyaları modu araç modu kamera modu falan baya mod kurmak istediğimizden dolayı başka bir şekilde nasıl oynayabiliriz öğrenmek istiyoruz.Bir de aternosta chunk sınırı da sinir bozucu.
  11. Dusmax

Ekran görüntüsü alınca uygulama açmadan kırpma

Arkadaşlar ekran görüntüsünü biliyorsunuz Prt Scr Sysrq ile alıyoruz ve bu tuşa bastıktan sonra kırpma için paint uygulamasını açmam gerekiyor.Uygulama açmadan kırpma ve klasöre falan kaydetmeyi nasıl yapabilirim? Böyle bir program var mı?
  12. Dusmax

CS 2 Beta'ya nasıl girilir

Arkadaşlar Beta'ya hak kazandığımı nasıl anlarım?
  13. Dusmax

Valorant demir ve bronz hesap nasıl bulabilirim

Arkadaşlar demir ve bronz eloa oynamak istiyorum hesap açıyorum ama rankı yüksek atıyor hep nasıl bu ranklarda oynayabilirim?
  14. Dusmax

Steam Bahar İndiriminde Sons Of The Forest indirime girer mi

Arkadaşlar başlıkta da belirttim.Oyun şuan aşırı pahalı.Acaba bugün gelicek indirimlerde indirime girer mi?
  15. Dusmax

Yardım Oyunlar çöküyor ekran kartı crash yazısı veriyor

Arkadaşlar dün apex 2 kere çöktü ve driver zaman aşımı hatasını verdi.Neden kaynaklı bu sorun?
  16. Dusmax

Yardım Oyunlar açılmıyor ve kapanıyor

Arkadaşlar valorant ve lol açılmıyor.Valorant'ta açılıp kapanıyor direk.Lol'de ise maça girmeye çalıştığımda yükleme ekranında oyun donuyor ve istemciye dönüp tekrar bağlanın diyiyor.
  17. Dusmax

Yardım Valorant'ı açıyorum kapanıyor

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi valorantı açıyorum siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor oyun açılmamış oluyor. Nasıl düzeltebilirim?
  18. Dusmax

Gta 5 Playlist girecek var mı

Arkadaşlar girecek var mı?
  19. Dusmax

Yardım Fall Guys'ta 120 bin şöhret verdi

Arkadaşlar oyuna girdim Epic'ten indirip ve Pass falan veriyordu 111 bin civarı da şöhret verdi.Böyle bir şey mümkün mü?
  20. Dusmax

Gta 5 Playlist Girecek Ekip

Arkadaşlar playlist girecek 4-5 kişi falan var mı ?
Top Bottom