Arama sonuçları: *

1. R

AC Valhalla kamera açısı değişiyor mu?

Merhaba, AC Valhalla oynuyorum ama kamera karaktere biraz uzaktan bakıyor. Kamera açısını değiştirip karaktere biraz daha yaklaştırabiliyor muyuz?
  2. R

AC Valhalla gerçekte kaç GB?

Merhaba, Epic Games'ten AC Valhalla aldım. Önce Epic üzerinden 50 GB indirdi, daha sonra Ubisoft uygulamasından 150 GB daha indirdi. İndirme tamamlandı fakat dosya özelliklerine baktığımda toplam 150 GB gözüküyor. 50 GB indirme nereye gitti? Epic'ten oyun dosyalarını doğrula diyorum fakat...
  3. R

Sea of Thieves olayı Minecraft gibi mi?

Merhaba, bu oyun Minecraft gibi bir şey mi? Mesela bir sunucu da adamız var adamızı geliştiriyoruz ve oyunu kapatıp tekrar açtığımızda yaptığımız şeyler kaydolmuş oluyor. Başka bir örnek de iyi itemlere zamanla veya parayla sahip olabiliyoruz. Sea of thieves de olaylar böyle değil sanırım CSGO...
  4. R

2023 yılında beklediğiniz oyunlar

Merhaba, benim bildiğim ve beklediğim 2023 de gelecek en büyük yapımlar AC Mirage, skull and bones, ve GoW ragnarok. Sizin beklediğiniz büyük yapımlar hangileri?
  5. R

RDR 2 Online nasıl kaydedilir?

Merhaba, RDR 2 online'a yeni başladım. Bu oyun nasıl kaydediliyor? Oyundan çıkarken kaydedilmemiş içirikleriniz kaybolabilir diyor. Neden böyle diyor?
  6. R

RDR 2 görev menüsüne nasıl girilir?

Merhaba, RDR 2'de görev menüsünü nasıl açıyoruz, ana görevleri falan nereden görebiliriz? Bir türlü bulamadım.
  7. R

AC Valhalla mı, RDR 2 mi?

Merhaba, yeni indirim dönemi geldiğinde büyük ihtimalle tek atımlık bir kurşunum olacak. Sizce AC Valhalla mı almalıyım, RDR 2 mi almalıyım?
  8. R

Animus Projesi AC Odyssey Türkçe yama nasıl kurulur?

Merhaba, Animus Projesi AC Oyssey Türkçe yamasının nasıl kurulduğunu adım adım detaylıca yazabilirseniz çok sevinirim. Oyunu Steam üzerinden indirdim. İndirdikten sora hangi adımları takip etmeliyim?
  9. R

Steam 150 TL oyun tavsiyeleri

Selamlar arkadaşlar, 150 TL bütçem var. Steam'dan oyun önerilerinizi bekliyorum. Beğendiğim oyun tarzları ise şunlar (önereceğiniz oyunun illa hepsini kapsamasına gerek yok): Açık dünya. Macera, fantastik. RPG. Çok oyunculu. Tarihi. Elimde bulunan oyunlar: AC Odyssey. Kingdom Come...
  10. R

Steam'e bağlı Uplay hesabımı silersem oyunlarıma ne olur?

Merhaba, Steam üzerinden aldığım oyunların bağı olduğu Uplay hesabımı silersem oyunlarıma ne olur? Steam'den oynaya bastığım zaman yeni bir Uplay hesabı açmamı mı ister?
  11. R

Animus projesi Assassin's Creed Odyssey türkçe yamasında sorun var mı?

Merhaba, Animus projesi Assassin's Creed Odyssey türkçe yamasında şuan da bir sorun var mı? Önceki konularda bazı itemlerin gözükmediği yazılmış sorun hala devam ediyor mu?
  12. R

Assassin's Creed Odyssey sürüm farklılıkları nelerdir?

Merhaba, Assassin's Creed Odyssey alacağım fakat aklıma takılan bazı sorular var. Cevaplarsanız sevinirim. Steam'de Standard Edition, Deluxe Edition, Gold Edition ve Ultimate Edition olmak üzere 4 farklı sürüm mevcut fakat paket bilgileri yazmıyor. Ayrıca Season Pass, Legacy of the First...
  13. R

Kingdom Come: Deliverance aldım, nasıldır?

Merhaba, Kingdom Come: Deliverance Royal Edition aldım. Oyun hakkında bilgim yok, sadece indirimde görünce Orta Çağ sevdiğim için aldım. Nasıl bir oyun, nasıl bir deneyim yaşarım?
Top Bottom