Arama sonuçları: *

1. MertStnl

FIFA 19 Kariyer Hatası

FIFA 19'da oynadığım bir kariyerim vardı. Fakat bu sabah girdiğimde 86 gen oyuncum -64 gen olarak gözükmeye başladı. Gol ve asist kralı olmama rağmen istatistiklerim gözükmüyor. -64 Gen olduğum için haliyle hiçbir oyuna da giremiyorum. Düzeltmenin bir yolu var mı acaba bütün emeklerimin boşa...
  2. MertStnl

Forza Horizon 5 Sunucularına Bağlanamıyorum

İnternetimde bir sorun yok. Sabahtan beri FH5 sunucularına bağlanamıyorum. Sunucular sizde aktif durumda mı acaba?
  3. MertStnl

PES 2021 Murat Kosova

FIFA Online 4 oyununda Murat Kosova Türkçe spikerlik yapıyor. Acaba ses dosyaları ile Pes 2021'e Murat Kosovalı bir Türkçe Spiker yaması yapılabilir mi? Murat Kosova en sevdiğim spiker ve Pes oynarken sarar diye düşünüyorum.
  4. MertStnl

PES 2021 Borussia Dortmund

Evoweb Patch kullanıyorum. Borussia Dortmund'u seçtiğimde Dortmund'daki as kadro olmuyor. Yani Kadro bu şekilde. Haaland, Reus falan yok. Evoweb kullanan varsa bakabilir mi? Sadece ben de mi sorun var? Ayrıca takımlar bölümünden baktığımda böyle olmuyor. Sadece yerel maç veya rastgele seçimli...
  5. MertStnl

PES 2021 Lisans Yaması

PES 2021 DLC 3.0 için Lisans Yaması bulamadım da bir yerden bulan varsa link atabilir mi?
  6. MertStnl

RDR 2 WEST ELİZABETH

Red Dead Redemption 2 oynarken başıma koyulan ödülü ödemeye gittim. 185 Dolarlık West Elizabeth diye bir ödül vardı. Ne anlama geliyor? Ödemem gerekiyor mu?
  7. MertStnl

Format Sonrası FPS düşmesi

Arkadaşlar dün bilgisayarım çöktü ve ben de format attım. Fakat şimdi oyunlara girdiğimde ciddi bir fps düşüşü yaşıyorum. Örneğin TFT'de 700-800 fps alırken 220 fps almaya başladım. Valorantta 300 fps civarı alırken. 160 fps alıyorum. Driverlarım güncel Windows Update'den güncellemeleri yaptım...
  8. MertStnl

Minecraft Seus PTGI e12 Gölge

Seus e12 kurdum. Her şey güzel fakat kapalı alanlarda gölge bug'ı var. Ekran görüntüsü almaya çalıştım fakat her seferinde menü gözüktü kusura bakmayın. Fakat zaten bahsettiğim şey gözüküyor. Acaba bir çözümü var mıdır?
  9. MertStnl

Continuum Rt Bedava İndirilir mi?

Başlıkta gördüğünüz gibi Continuum Rt Shader'ını bedavaya indirmek mümkün mü? Biliyorum bağış yapmak gerekiyor fakat 10 dolar günümüz şartlarında bir shader için pahalı bence.
  10. MertStnl

Pes 2020 Açılmıyor

Arkadaşlar Pes 2020 Lite sürümünü indirdim fakat oyun açılmıyor? Daha önce böyle bir sorun yaşayıp çözen var mı?
  11. MertStnl

Pes 2019 2020 Transfer Yaması

Arkadaşlar SmokePatch v2 indirdim. Ama Rar'dan çıkarırken dosya bozuk hatası veriyor. Çözümü var mı?
  12. MertStnl

GTA 5 Araba Modu

Arkadaşlar GTA 5'e kurduğumuz arabalar trafikte olur mu yoksa sadece trainerla mı alabiliyoruz arabaları?
  13. MertStnl

Valorant Tartışması

Arkadaşlar bu konuyu Valorant hakkında tartışmak için atıyorum. Kötü diyenler neden kötü olduğunu iyi diyenler de neden iyi olduğunu belirtirse çok mutlu olurum. Ben de kendi fikirlerimden bahsedeceğim. Fiyat:Bedava olması ve P2W olmaması bence çok büyük bir avantaj. Mesela Overwatch çakması...
Geri