Arama sonuçları: *

1. K

Valorantı pc den nasıl tam silebilirim?

Arkadaşlar valorantı ve riot games i kaldırmama rağmen oyun hala yer kaplıyor nasıl tam şekilde kaldırabilirim?
  2. K

Rdr 2 online oyuncu menüsü

Arkadaşlar rdr 2 online oynarken oyuncu meüsünü açmak istiyorum tüm tuşları denememe rağmen açılmadı
  3. K

Asetto Corsa hata veriyor!

Arkadaşlar asetto corsada bir sunucuya girmeye çalışıyorum bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim?
  4. K

Asetto corsa mod hata veriyor!

Arkadaşlar bir supra modu indirdim ve kurdum oynaya basıyorum ve biraz yüklendikten sonra böyle bir hata veriyor nasıl çözebilirim?
  5. K

Fifa online 4 yavaş indirme sorunu!

arkadaşlarr 1.30-2 saattir indiriyorum daha 1.50 gb inmiş normalde 1.6 mb ile indiriyor şimdi 300-350 kb arası nasıl çözebilirim?
  6. K

MOTOGP 2020 Alınır mı??

sizce alınır mı? 18 lira.
  7. K

ETS 2 PROMODS 7-ZİP AYIKLAMA SORUNU!

ARKADAŞLAR PROMODSUN DOSYASINI 7-ZİP İLE AYIKLAMAYA ÇAILIŞIRKEN BÖYLE BİR HATA VERİYOR
  8. K

ETS 2 Fatal error veriyor

truckersmp de giriyorum tırla garajdan çıkıyorum 5 saniye sonra game crashed fatal error diyor atıyor oyundan sebebi ve çözümü nedir?
  9. K

Euro truck 2 promods a girmek için bu dlc ler yetermi?

Bu dlc ler yetermi promods a girmek için?
  10. K

Assetto corsa oynayan varmı?

Bu hafa içerisinde assetto corsa alcağım. Çoğunlukla multiplayer oynıycağım. Şimdi ben content managerdan mı giricem yoksa oyunun kendisindenmi? Ve ayrıca sunucu önerebilir misiniz??
  11. K

GTA V Neden Açılmıyor!

Socialclub açılmıyor ve socialclub internet siteside açılmıyor acaba sorun bendenmi kaynaklı?
  12. K

Battlefront 2 giriş hatası

Arkadaşlar star wars battlefront 2 yi yükledim multiplayera basıyorum yüklenme ekranında biraz bekliyorum sonra oyun kapanıyor nasıl çözebilrim?
Top Bottom