Arama sonuçları: *

1. Yvzhn24

Yardım Steam'de dolara geçmeden önce alınan oyun iade edilirse iade olarak ne gelir?

Steam'de dolara geçmeden önce alınan oyun iade edilirse iade olarak ne gelir? Raft almıştım tl zamanında ama şu an iade yapmaya uygun. daha hiç oynamadım, giriş bile yapmadım. İade edersem dolar olarak mı gelir???
  2. Yvzhn24

Yardım Valorant Crash yeme problemi

Sistemim kötü bir sistem değil, crash sebebi nedir?
  3. Yvzhn24

Öneri Steam Önerdiğiniz Oyunlar

hesabımda 100 tl civarı bir miktar var sıkıcı olmayan hikayeli , silah oyunu veya yarış oyunu olarak ne önerirsiniz
  4. Yvzhn24

Steam'de En Sevdiğiniz Oyun Nedir

En sevdiğiniz oyun?
  5. Yvzhn24

DA Üyeleri Gece Pazarına Ne Geldiğini Söylüyor.

DA Üyeleri Gece Pazarına Ne Geldiğini Söylüyor.
  6. Yvzhn24

Yardım Valorant'da Yüksek Kullanılma ve Yüksek Derece Sorunu

Valorant Oynarken 7 GB Ram Kullanılıyo , CPU 65-72 Derece Arası Oynuyo %65-%95 Kullanılıyor , GPU'da Buna Benzer Şekilde Bence Hiç Normal Değil , PC'im İmza'da Var , Ne Yapmalıyım?
  7. Yvzhn24

Yardım Steam Yaz İndirimleri Oyun Tavsiyesi

Steam Hesabım'da 49 Tl Var , Malum Yaz İndirimleri Başladı . 49 Tl'ye Hikayeli Veya Multi Oyun Tavsiyesi Yapar Mısınız? Tam 49 Tl Tutsun Şimdiden Teşekkürler , Tavsiye Yaparken Yanına Parasını Yazarsanız Sevinirim
  8. Yvzhn24

Öneri Sahura Kadar Oynanmalık , Online / Hikayeli / Normal Oyun Önerisi

Arkadaşlarımla Veya Tek Başıma Sahura Kadar Oynanmalık , Online / Hikayeli / Normal Oyun Önerisi Yapar Mısınız? Sistem özelliklerim İmzam'da Var
  9. Yvzhn24

Yardım Valorant Son Güncellemeden Sonra Mavi Ekran Vermeye Başladı

Valorantı Güncelledikten Sonra (apc_index_mismatch) Hata Kodlu Mavi Ekran Verdi , çözümü nedir , başına gelen oldu mu , Ne yaparsam Düzelir?
  10. Yvzhn24

Valorant Aim Nasıl Geliştirebilirim ?

Valorant Aim Nasıl Geliştirebilirim ?
  11. Yvzhn24

Hikayeli Oyun önerir misiniz? ?

Selam Bilgisayarımın Kaldırabileceği Hikayeli Bir Oyun Oynamayı Düşünüyorum ( Babam İle 1 PC den ) PC Özellikleri ; İşlemci AMD RYZEN 5 3500 MPK 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 İşlemci AnaKart ASUS B450M DRAGON SI 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart Ekran Kartı...
Geri