Arama sonuçları: *

1. SmhDiff!

Orijinal ETS ile Korsan ETS çakışır mı?

Arkadaşlar şuan bende orijinal ets var ama tr map modu kurmak istiyorum. O mod için de Tüm map dlc lerinin bulunması gerekiyormuş tüm dlcleri alamayacağım için korsan olanı indirsem orijinali ile çakışır mı? Orijinali silip yükle demeyin orijinalde arkadaşlarımla birlikte giriyorum konvoya Yada...
  2. SmhDiff!

İmzadaki sistem için ETS ayarı

Arkadaşlar 5600g 16 gb dc 3600mhz sistemde ets de optimizasyon sorunu yaşıyorum oyunu first person da oynarken interior kısmında 25 26 fps gibi bişi oluyor kaliteyi çok bozmadan yapabileceğim bir ayar var mı? NOT: oyunun ayarlarıyla oynamadım kurup girip direkt
  3. SmhDiff!

Forza Horizon 4 Parlaklık

Arkadaşlar arabayı seçtikten sonraki ilk yarışta arabanın tanıtıldığı kısım da birden çok fazla parlaklık oluyor ve yarış başlayınca arabalar hareket etmiyor eksik dosya olabilir mi oyunu steam den aldım.
  4. SmhDiff!

Valorant VAL 51 hatası??

Mousemin RGB yazılımından dolayı yediğimi düşündüğüm haksız HWİD banım bu gün açılması lazım fakat oyuna girerken VAL 51 kodu alıyorum. Youtube da v.s gördüğünüz her yerdeki çözümleri denedim fakat sonuç aynı. Acaba ban kalkma gününde sapma olabilir mi? (Edit ticket attım bekliyorum.)
Geri