Arama sonuçları: *

1. Muhammedcan13

Minecraft OP'suz iken toprak yolda yürüyemiyorum

Dostlar arkadaşlarla oynamak için bir server yapıyorum aternostan ama toprak yol (Dirt_path)'te yürüyünce takılı kalıyor ve bir uyarı veriyor. OP verince kendime bu sorun düzeliyor. OP'suzlar için ne yapmam gerekir?
  2. Muhammedcan13

FİFA Online 4 Donup kalıyor

Öncelikle herkese iyi forumlar. Bugün FİFA Online 4 çıktı. Oyunu önceden indirmiştim bugünde girecektim girmeye çalıştım ama daha başında dondu kaldı. Birkaç kere daha denedim maksimum EA sports yerine kadar gelebildim sonra yine dondu. Bunun bir çözümü var mıdır?
  3. Muhammedcan13

CS:GO IQ seviyesi ayakkabı numarasından düşük kişilerin takıma gelmesi

Kuzenimle CS:GO oynuyoruz. Silver Elite Master rankındayız ama her zaman bizim takıma aşırı noob oyuncular, karşı takıma da çok iyi oyuncular denk geliyor. Cidden sinir krizi geçirdim. Bu bir hata mı yoksa CS:GO Eşleştirmesi rezalet olmasıyla mı ilgili?
  4. Muhammedcan13

CS:GO 4:3 Çalışmıyor.

Herkese iyi forumlar. Bugün birkaç el attıktan sonra ekran kartıma yeni güncelleme geldiğini görüp indirmeye başladım. Windows Update geldiğini gördüm onuda güncelledim. Sonra tekrar oyuna girdim ama siyah barlar gözükmeye başladı. AMD ayarlarından ölçekleme modu kapanmıştır dedim baktım hiçbir...
Geri