Arama sonuçları: *

1. A

CoD Modern Warfare 2019 Açılmıyor

Merhablar bugün başlıktanda anlıyacağınız üzere bir hevesle indirimden aldıgım Cod Modern Warfare 2019 Steam ekranında başlatılıyor diyor 1 2 saniye sonra tekrar başlatmam için yeşil butona dönüyor oyun açılmadan kapanıyor yani sebebi nedir ne yapmam gerekiyor ?
  2. A

Forza horizon donma yardımcı olur musunuz

Asus rog strix 1660s + Xpg 2x8 ram + ryzen 5 3600 sistemim var dün gece forzayı internete bağladım xbox bağ olayından ama şimdi de 20 25 dakıkada bir donma oluyor. donuyor kapatıyorum tekrar açıyorum yine aynu olay oluyor yardım eder misiniz
  3. A

FPS düşüşü nedendir ?

Selamın Aleyküm iyi akşamlar forza horizon oyununda asus rog strix 1660 super ile 120-140 fps arası alırken son 2 haftadır 70-90 fps arası alıyorum sizce nedendir ?
  4. A

Sıcaklıklarımda sorun var sanırım

Far cry 3 oynuyorum işlemci sıcaklığı en yüksek 86 yı gördü Ekran kartım ise 66 derece şu an. İslemcim neden bu kadar sıcak
  5. A

Far cry 3 nasıl türkçe yama yapabilirim ?

Oyunu epic gamesten aldım ama bilgisayara dosyaları gelmediği için ya da ben bulamadım içine türkçe yama dosyalarını atamıyorum nasıl yapabilirim ?
  6. A

Konudaki 2 oyunda kaç fps alırım?

Selamın aleyküm iyi forumlar. Far cry 3 ve Far cry 5 şu an iniyor olması lazım geceden bıraktım pc'yi. Sistemim asus rog strix 1660 süper oc + xpg 2x8 3000mhz+ ryzen 5 3600 bu sistem ile bir sıkıntı yaşar mıyım?
Geri