Arama sonuçları: *

1. Fevkalade

Cs2 e spor takımına nasıl katılınır?

selamlar 2 hafta önce aldığım kararla duomla beraber faceit kasmaya başladık.Şuanda 9 levelim rahatlıkla kasıyoruz. Profesyonel takımlar oyuncu alımlarını nereden yapıyor veya ilk olarak nereden başlamalıyım deneyimli olan veya bilgili olan biri yardımcı olabilirmi?
  2. Fevkalade

Steam profiline istediğimiz fotoğrafı koyma

Selamlar.Steam profilimde alttaki çizdiğim yere istediğim bir fotoğrafımı koyma gibi bir durum varmı? Varsa nasıl yapıldığını anlatırsanız sevinirim.
  3. Fevkalade

CS2 Cephanelik bileti almak mantıklımı?

Selamlar sıfırdan bıçağa gibi bir seri başlatmak istiyorum.Takas kontratıyla ilerleyeceğim fakat cephanlik biletini gördüm ve ilgimi çekti.Sizce mantıklımı? Veya 16 doları geri veririmi?
  4. Fevkalade

Yardım Video editlerimde kalite sürekli düşük oluyor.Sebebi nedir?

Selamlar.Cyberlink Powerdirector'un 2024 halini kullanıyorum.Bundan 6 7 ay önce ise eski yani 2018 modelini kullanıyordum. Eski modeli kullanırken hiç problem yoktu fakat artık videolarım aşırı kalitesiz oluyor.Kalitesini en yükseğe aldım halde ve sebebini asla çözemiyorum. Sorun programdadır...
  5. Fevkalade

Yardım Discord sunucusunu keşiften nasıl çıkartabilirim?

Merhabalar büyük bir discord sunucum var ve zamanında burda keşif diye birşeyi aktif etmişim. Şuanda moderatör işlemlerini kullanmak için doğrulama gerekli gibi bir şey aktif ettim fakat kapatamıyorum bunun için keşiften çıkarmamı istiyor. Bu ayar nasıl kapanır ve keşiften nasıl çıkılır bilen varmı?
  6. Fevkalade

Yardım Vigor arkadaşlarla oynama

Steamde geçenlerde ücretsiz olan Vigor'u arkadaşlarla oynamak istedik fakat bir türlü aynı gruba girmeyi bulamadık. Yardımcı olurmuusnuz
  7. Fevkalade

CS2 4:3 GÖRÜNTÜ KALİTESİ

Cs 2'yi 4:3'de oynuyorum fakat görüntü çok bozuk.Görüntüyü daha net yapmanın yolu varmı?
  8. Fevkalade

Oyuna geçince hz düşüyor

144HZ monitörüm var normalde sorunsuz kullanıyordum.Az önce bir şey yaptım herhalde minercafta geçince otomatik 60hz'e düşüyor nasıl düzeltirim bunu
  9. Fevkalade

Bannerlord yoldaş nasıl kovulur

Yav aga bannerlord oynuyorum her şey iyi güzel. Sibir kentim için sturgiya kökenli bi yoldaş alıcam vali atamak için. Ama yoldaş sınırım dolu olduğundan alamıyorum yoldaş kovmam gerek. Heryere baktım bulamadım yardım edermisiniz
  10. Fevkalade

Gym Simulator 24 onlinemı

Gym Simulator 24 1699704262 almak istiyoyurum fakat online'Mı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
  11. Fevkalade

Yardım Devour 5 kişi oynama

Devour oynicaz fakat 5 kişiyiz, stardew walley gibi dosyalarından 5 kişi yapma gibi bir şey varmı veya mod ?
  12. Fevkalade

Bannerlord indirime girermi

Canım aşırı bir şekilde bannerlord çekiyor, korsan indirmek istemiyorum ama fiyatta bana göre pahalı biraz. Yakın zamanda indirime girermi sizce?
  13. Fevkalade

Bannerlord bilgisayarımı bozuyor

Bannerlord'u açıyorum,normal giriyorum bir sorun yok.Ama savaş alanlarına girdiğimde ekran pembe falan oluyor, discorda girdiğimde discordda bozuluyor.Oyunu silip tekrar indirmeyi düşündüm ama savelerim gider ne yapabilirim
  14. Fevkalade

A Way Out tek oyun 2 kişi

A Way Out'u bir kişi alınca diğer kişinin almasına gerek yok diye bir şey duydum yani bir kişi alınca diğer kişiyle birlikte oynanıyormuş bu doğrumu?
  15. Fevkalade

ilk olarak rdr2'mi 1'mi ?

hikaye açısından ilk olarak 1. oyunu oynamam gerekiyormu yoksa direk 2. oyunu oynayabilirmiyim öneri verirmisiniz
  16. Fevkalade

Europa Universalis IV Yanıt vermiyor.

Merhabalar uzun zamandır eu4 oyuncusuyum fakat son zamanlarda aşırı fazla donmaya başladı.Donma derken beyaz ekran gelip yanıt vermiyor diyor,bekle diyince düzeliyor fakat çok kısa aralıklarla bu olay yaşanıyor ve oyun oynanmayacak hale geliyor.Nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz?
  17. Fevkalade

Yardım Valorant BİOS ayarı yardım

Merhabalar,bilgisayarımı Windows 11'e attığımdan beri valorant oynayamıyorum çünkü bir hata veriyordu.Hatayı tam olarak hatırlamıyorum fakat çözümü bios üzerindendi.Abim bunu 2 farklı bilgisayarda yaptı birinde oldu fakat birinde anakart yandı.acaba abimmi yanlış yaptı yoksa riski varmı sizce...
  18. Fevkalade

Valorant Vanguard sorunu?

Merhabalar VAN9003 hatasını alırıyorum ve bu sorunun çözümü bios'da.Fakat tanıdığım biri bunu yaptığında ana kartı yandı.fakat çoğu kişide oluyor.Riski yüksekmi denemelimiyim?
  19. Fevkalade

Tomb Raider GAME OF THE YEAR EDİTİON online oluyormu?

Başlıktan gördüğünüz üzere arkadaşımla epic games üzerinden tomb raider oynamak istiyoruz.Mümkünmü?
  20. Fevkalade

Fortnite D3D11-compatible GPU Hatası

Merhabalar,arkadaşımın laptobunda fortnite açılmıyor ve bu hatayı veriyor videolar izledik yapamadık yardımcı olurmusunuz?
Geri