Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

FC 26 OYUNCUYU KONTROL EDEMİYORUM

Dün hevesle oyunu indirdim maçın içinde böyle bir çizgi çıkıyor oyuncu sürekli oraya koşuyor asla kontrol edemiyorum ne yaptıysam kapatamadım ayarlardan falan çok şey denedim bunun çözümü nedir Allah aşkına ya deli olucam
  2. Arthur♛Morgan

Steam PUBG kısık ses sorunu nasıl çözülür?

Merhaba, oynadığım diğer oyunlarda yüksek sesten dolayı sesi sona alamazken PUBG'de sesi sona almama rağmen ses yeterli gelmiyor. Ses düzeyini her yerden kontrol ettim ve sonuna kadar açık. Sebebi ne olabilir ve nasıl çözerim bu sorunu? Anakartım ve kulaklığım şu şekilde; Anakart: MSI MAG X670E...
  3. Arthur♛Morgan

American Truck Simulator DLC Paketleri

Arkadaşlar bu aralar bu oyuna sardım DLC paketlerine bakayım dedim toplam 80 dolar tutuyor (2325 TL) sırf DLC için bu kadar para veremem açıkçası, oynayan bilen varsa, bu DLC'lere uyguna sahip olabilir miyim? Bir öneriniz var mı?
  4. Arthur♛Morgan

Tomb Raider Uncharted Tarzı Oyunlar

Arkadaşlar ben bu iki oyunu da oynadım ve bende ki yerleri diğer oyunlardan çok daha farklı hem doğaları hem hikayeleri hem mekanları huzur veriyor bana. O yüzden bu tarz oyunlar arıyorum. Far Cry derseniz şuan 6'yı oynuyorum zaten ancak daha başka oyunlar da arıyorum. Mesela şöyle ada da geçen...
  5. Arthur♛Morgan

Arkadaşlarla Oynamak İçin Oyun

Beyler 3 kişiyiz birlikte oynayıp keyif alabileceğimiz oyunlar arıyoruz, hani yayıncıların falan oynadığı oyunlar varya onlar çok sarıyor mesela hayatta kalma oyunları craft oyunları gibi... Eğer bildiğiniz önerebileceğiniz oyunlar varsa buraya yazarsanız sevinirim. (oyunun özellikleri ve parası...
  6. Arthur♛Morgan

Diamon ve Üstü 3 kişi Aranıyor

Selamlar; Valorant oynamak için en az diamond olmak üzere 3 kişi arıyorum arkadaşlar, akşamları saat 6'dan sonra müsaitim genelde. Amaç birlikte iyi vakit geçirip rank yükselmek.
  7. Arthur♛Morgan

Call Of Duty Cold War nerede?

Ya bu oyunu satın alıcam ama bulamıyorum bir türlü bende mi bir problem var steam epic gibi yerlerde yok nereden satın alınıyor bu şey?
  8. Arthur♛Morgan

Valorant İçin En Az Platin Rütbeli Takım

Arkadaşlar valo da daha iyi bir lige gelmek istiyorum şuan rankım plat 1 adam akıllı bir takımım olsa dia 3 rahat görürdüm diye düşünüyorum ama oyuna başladığımdan beri yalnız oynuyorum. Rütbesi en az plat olan yaşı çok küçük olmayan arkadaşlar varsa bu konudan iletişime geçip güzel bir takım...
  9. Arthur♛Morgan

Valorant Rankınız Nedir?

Soru başlıkta, forum genelini merak ettim.
  10. Arthur♛Morgan

Red Dead Redemption 2 Fotoğraflar Nerede

Beyler steamde oynarken oyun içi fotoğraf modunda çektiğim fotoğrafların yerini biliyordum ama şimdi epicten oynuyorum ve fotoğraflar nereye kaydediliyor bir türlü bulamadım, siz biliyor musunuz nereye kaydettiğini?
  11. Arthur♛Morgan

FIFA 22 Oyuncu Kariyeri Reyting

Beyler pcden fifa 22 oyuncu kariyer oynuyorum ama oyuncu derecesi çok yavaş yükseliyor bunun biraz daha hızlı artması için ne yapabilirim?
  12. Arthur♛Morgan

FORSPOKEN Oynayan var mı aranızda?

Beyler bu oyunu oynayan var mı? Nasıl bir oyun? Aşağı birkaç görsel bırakıyorum. Epic'te fiyatı 700 TL
  13. Arthur♛Morgan

24 TL'ye GTAV Alınır Mı?

Beyler EpicGames'te GTAV 24 TL alınır mı sizce, daha önce çok oynadım çok kez bitirdim ama fiyatı çok uygun geldi kararsız kaldım.
  14. Arthur♛Morgan

(ÇÖZÜLDÜ) PUBG Mobile Oyunu İndirdikten Sonra Probelm

Arkadaşlar geçen de bahsetmiştim ama yardımcı olan olmadı, galiba yanlış zaman da açtım konuyu, yükseltmek için tekrardan bulamadım. Neyse tekrar kısaca bahsedeyim, pcye gameloop yükledim ve pubg mobile indirdim, buraya kadar sıkıntı yok, daha sonra hesap bilgilerimi girdim ve oyuna giriş...
  15. Arthur♛Morgan

İstek Zaman Aşımına Uğradı Hatası (PUBG MOBİLE)

Arkadaşlar uzun zaman önce Pubg mobile oynuyordum bırakalı çok oldu geçenler de canım çekti bi oynayım dedim indirdim kurdum oyuna giriyorum lobideyken biraz bekledikten sonra istek zaman aşımına uğradır diyor ne harita indirmesi nede başka bir şey yapılıyor öylece beklerken alıyorum bu hatayı...
  16. Arthur♛Morgan

Bana FİFA Öğretebilecek Var Mı?

Beyler birkaç gün önce canım çok fazla futbol oyunu oynamak istedi, bende PES21 var ama pes oyunlarından tiksindim artık FİFA oynamak istedim bir arkadaşımın hesabında FİFA19 varmış aldım indirdim klavyeden oynadığım için tuş ayarları yaptım birde daha önce hep pes oynadığım için pes tuş...
  17. Arthur♛Morgan

GTA V İçin Gerçek Hayat Modu?

Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar GTA V için çalışıp para kazanıp o parayla araba mülk almak falan almak istiyorum yani biraz daha zorlayıcı ve gerçekçi olsun dedim ama böyle bir mod var mı bilmiyorum. Var mı sizin bildiğiniz mod.
  18. Arthur♛Morgan

18 Yaş Üstü Valorant Oyuncuları

Merhaba; Bir süredir Valorant oynuyorum çok profesyonel olarak oynamasam da iyi kötü oynuyoruz işte. Kendime, birlikte oynayabileceğimiz 'efendi, saygılı, eğlenmesini bilen, oyunu namus meselesi gibi büyütmeyen, biraz da oynayışı iyi olan' 18 yaş üstün de arkadaşlar arıyorum. Eğer düşünürseniz...
  19. Arthur♛Morgan

Oyun Önerisi (Yardım)

Merhaba; Bir YouTube kanalım var oyun videoları çekiyorum, iyi kötü bir yerlere geliyor kanal yavaş yavaş sizden ricam gündemi çok meşgul eden veya iyi olmasına rağmen yeterince ilgi görmemiş bildiğiniz oyunlar var ise benimle paylaşabilir misiniz? Şuan da shadow of the tomb raider the forge...
  20. Arthur♛Morgan

GTA5 SAVE DOSYASI YOK AMA SAVE VAR

Beyler GTA5 oynamak istedim geçenler de oyunu daha önce çok gez bitirdim şimdi öyle takılmak için girecektim o yüzden %100 save yapmak istedim ama ne kadar video izlediysem ne kadar yazı okuduysam da hiçbir şekilde save dosyası yok oyunun ama oyuna girince bir save dosyam var ilk başlar da bir...
Geri