Arama sonuçları: *

1. yufuscuk

Minecraft 199TL Olmuş:(

Java ve bedrock 199tl'ye satılıyor artık ben alacaktım 85tl'ye alamadım offf
  2. yufuscuk

Amazon Prime Üyelerine Verilecek Oyunlar

Mass Effect Legendary Edition – 599 TL GRID Legends – 599 TL Need for Speed Heat – 499 TL Star Wars Jedi Knight – Jedi Academy – 18.50 TL Star Wars Jedi Knight II – Jedi Outcast – 18.50 TL Star Wars Republic Commando – 18.50 TL 10 Second Ninja X – 18 TL 8Doors: Arum’s Afterlife Adventure – 32 TL...
  3. yufuscuk

Minecraft Java&Bedrock

Minecraft java ve bedrock birlikte microsoft store üzerinden 85TL'ye Satılıyor Lakin minecraftnet üzerinde 29 euro'ydu neden uygun fiyata geliyor?
  4. yufuscuk

Gta 6 Resmi Açıklama Geldi!!

Sonunda Gta 6'dan Resmi Bir Açıklama Geldi
  5. yufuscuk

Yarın verilecek oyun sizce hangisi?

Epic'de yarın verilecek oyun sizce ne olacak?
  6. yufuscuk

Xbox Game Pass Minecraft Almak

Şuna PC den xbox game pass alsam sonra minecraft'ın bedrock ve java sürümlerini elde edebilir miyim 1638479160 Sanırım şuan 2'si birlikte satılıyor eğer bir aylığına game pass alırsam pc için sonra bunları bilgisayarıma indirip kaydedebilir miyim ve sonra kalıcı bir şekilde bende kalıyor mu?
  7. yufuscuk

Gta The Trilogy Definitive Editon Mobile Gelecek Mi?

Mobile gelcek diye duymuştum ama anlamadım tam olarak sizce mobile gelecekmi
  8. yufuscuk

JAVA SE BİNARY ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI

Minecraft oynuyorum 1 2 dk sonra oyun kapanıyor ve başlıktaki hatayı alıyorum ne yapmalıyım Minecraftı silip yükledim Javayı silip yükledim en son sürüm var bende (java 8 271) Minecraft'a verdiğim rami azaltıp çoğalttım yine olmadı windows8.1 kullanıyorum driverlarım var ama olmuyor
  9. yufuscuk

JAVA SE BİNARY ÇALIŞMAYI DURDURDU

Minecraft oynuyorum açıp oynadıktan 1 2 dk sonra java se binary çalışmayı durdurdu hatası veriyor minecraftı silip tekrar yükledim javayı silip tekrar yükledim javam son sürüm java 8 271 kullanıyorum fps gayet iyi 400 fps gördüm ama bir türlü çözüm bulamadım tlauncherde verdiğim rami azalttım...
  10. yufuscuk

Yardım Java SE Binary ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI

Minecraft oynuyorum açıp oynadıktan 1 2 dk sonra java se binary çalışmayı durdurdu hatası veriyor minecraftı silip tekrar yükledim javayı silip tekrar yükledim javam son sürüm java 8 271 kullanıyorum fps gayet iyi 300 fps gördüm ama bir türlü çözüm bulamadım tlauncherde verdiğim rami azalttım...
  11. yufuscuk

MİNECRAFT W10 EDİTİON VERSİYONUNU SADECE W10DA MI OYNAYABİLİRİZ

Ben minecraft w10 sürümünü oynamak istiyorum w10 dışında başka işletim sistemlerinde oynayabilir miyiz
  12. yufuscuk

EN SEVDİĞİNİZ PC OYUNLARI

SİZİN EN SEVDİĞİNİZ OYUN HANGİSİ
  13. yufuscuk

En Sevdiğiniz Oyun Hangisi

Arkadaşlar en sevdiğiniz oyun hangisi yorumlara yazın
  14. yufuscuk

minecraft'ta aldığım fps

Minecraft'ta Aldığım Harika FPS
Geri