Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

My Summer Car arabam çalışmıyor

Oyunu kaydetmeden önce satsuma ile marş verip biraz dolanmıştım. Gayet güzel çalışıyordu. Daha sonra oyunu kaydedip oyundan çıktım ve 1 saat sonra tekrar girdiğim de arabaya elektrik bile gelmiyor. Aküyü değiştirdim ama gene de fayda etmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
  2. Kaan Lothbrok

My Summer Car tamirci ne zaman arabayı hazırlar?

Öncelikle merhaba. Oyunda çalabildiğimiz arılı bir araba vardı. Onu tamirciye verdim. Ortalama ne kadar süre de araba hazırlanır. İlla eve gitmem lazım mı yoksa boş boş dükkanın önünde de dursam olur mu? Şimdiden teşekkürler.
  3. Kaan Lothbrok

Karantinada oynamalık oyun önerisi.

14 gün karantinam var ve kesin oyna dediğiniz oyunlar varsa oynamak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Sistemim : 1650S ekran kart, R3 3100 işlemci, 8 X 2 toplamda 16 GB 3200 MHz CL 17 RAM, 1 TB HDD, 120 GB SSD, ASUS Prime A320M-K anakart.
  4. Kaan Lothbrok

APEX normalden fazla indirme yapıyor.

APEX normalde 48 GB. Dün indirirken kapatmıştım bilgisayarı ve sabah kalktığımda normal olarak dosyaları taradı ve 48 GB olan oyun birden 68 GB oldu. Bu sorunu nasıl çözebilirim? 1627982938 Yeni sezon geldiğinde 5, en fazla 10 GB güncelleme geliyor. Yeni sezonla alakalı olduğunu sanmıyorum ve...
  5. Kaan Lothbrok

Battlefield 5 kütüphanemden gitti.

Battlefield 5'i yanlışlıkla kütüphanemden kaldırdım. Kodu tekrar girdiğimde bir daha kodu giremezsiniz tarzı hata veriyor. Bu oyunu nasıl tekrardan alabilirim? 1627975911 Müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim bir de?
  6. Kaan Lothbrok

1650 Super sistemin Moto GP 21 performansı

Önerilen ayarlar bu şekilde. Bende 1650 Super var Ultra ayarlarda oynayabilir miyim? 6 GB VRAM istiyor önerilenlerde. Moto GP 20'de 8 GB diyordu ama ben 1650 Super'le en yüksek ayarlarda 110 FPS oynuyordum. Sizce sistemim Moto GP 21'i Ultra'da açar mı? Sistemim: Ryzen 3 3100, 8 X 2 16 GB...
  7. Kaan Lothbrok

Sistemim AC Valhalla kaldırır mı?

1650S - R3 3100 - 8 X 2 3200 MHZ RAM. Sistemim bu şekilde Valhalla alsam hangi ayarlarda oynayabilirim?
Top Bottom