Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Online Olmayan Oyun Tavsiyeleri Arıyorum

Merhaba bu zamana kadar hep online oyunlar oynardım lakin artık ,online olmayan çoğunlukla tek oyunculu oyunlar oynamak istiyorum.Şuan devam eden ve kısa süre sonra bitecek olan bir indirimi değerlendirip hangi oyunları almalıyım.Sistemim her oyunu oynatır o açıdan sorunum yok.Ayrıca önerininiz...
  2. Krosakı Ichıgo

PES 2021 Türkçe Yama Nasıl Yapılır_

steam üzerinden efootbal indirdim(pes 2021) güncel yama yapmak istiyorum nasıl yaparım.SP Football life diye bir şey buldum lakin yaklaşık 30 gb çok fazla geldi internetim yavaş onun için
  3. Krosakı Ichıgo

ISO dosyası ile oyun nasıl kurulur?

benim için nostaljik olan WE SOCCER 2008 indirdim fakat iso dosyası şeklinde nasıl oyunu kurarım?
  4. Krosakı Ichıgo

Yardım uygulama başlatılamadı 0x0000142 sorunu çözümü

arkadaşlar selam oyunumu çalıştıramıyorum böyle bir sorunla karşılaştım fikri çözümü bilen varsa sevinirim
  5. Krosakı Ichıgo

Yardım aktif rust oynanan discord sunucusu varmıdır?

oyunu yükledim fakat tek kişilik bir oyun değil gibi bildiğiniz discord sunucusu falan varmı?
  6. Krosakı Ichıgo

Yardım en ucuz rust nerden bulurum?

en ucuz nerden bulabilirim
  7. Krosakı Ichıgo

Yardım Battlefield V görevi nasıl geçerim?

istediği noktaya geldim askerleri öldürdüm tam istediği yere geldim ama napmam gerek çözemedim
  8. Krosakı Ichıgo

ömürlük xbox game pass varmı?

. veya şu 3 aylık kullanım olayı nedir
  9. Krosakı Ichıgo

max 100gb oyun önerisi

evet son 106 gb kaldı harddiskte ve kaliteli oyun önerisi bekliyorum
  10. Krosakı Ichıgo

Bannerlord nasıl oynanmalı?

oyunu biraz oynadım fakat tam anlayamadım öncelikle yalnızca görev yaparakmı para kasılıyor nasıl asker sınırımı arttırım ve önerileriniz varmı?
  11. Krosakı Ichıgo

Gta 5 Spiderman modu nasıl yapılır ??

küçük kuzenim bu modun videolarını izliyor sürekli nasıl yaparım
  12. Krosakı Ichıgo

gta 5 esc de 5 fps alıyorum?

da md 2 ye sahibim ve gta 5 de hem düşük fps (1050ti ye göre) hemde esc de 5 fps alıyorum nasıl çözerim
  13. Krosakı Ichıgo

cities skylines türkçe yama nasıl yapılır

nasıl yparım epic gamesden aldım
Geri